El Celtic perd dos punts al final (2-2)

El rival del Barça aquest dimecres, que guanyava per 0-2 en el minut 88, ha acabat veient com el Dundee United igualava el partit en l’últim sospir

El Celtic de Glasgow arribarà a la cita de dimecres, amb el FC Barcelona, havent assolit únicament un punt en la jornada prèvia al compromís de Champions. L’equip escocès ha cedit aquest diumenge a la tarda un empat a camp del cuer classificat, el Dundee United, en un matx que tenia guanyat en el minut 88, quan manava per 0-2. Al final, ha acabat empatant 2-2.

Gols de Miku i Watt

Els quatre gols del partit han arribat en la segona meitat. L’exjugador del Getafe, Miku, ha avançat el Celtic de Glasgow en el minut 69. Deu minuts més tard, Tony Watt, que va fer uns quants gols al Juvenil A blaugrana ara fa un any, ha signat el 0-2. Semblava, doncs, que la victòria visitant era segura, però dues dianes de Mackay-Steven i Ambrose, en pròpia porteria, entre els minuts 89 i 91, han suposat l’empat i dos punts perduts per al Celtic, que ha patit la lesió d’Izaguirre.

Malgrat l’empat, el Celtic segueix líder de la Lliga escocesa, empatat a 21 punts amb l’Hibernian, però amb un partit jugat menys.