Derrota en el primer partit (36-66)

Derrota en el primer partit (36-66)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana cau en el primer partit de la Divisió d’Honor B davant el CAI Saragossa

Els blaugranes es presentaven a l’afició en la nova Divisió d'Honor B, amb un equip amb moltes novetats: jugadors nous, jugadors de l'escola i un equip tècnic nou per al primer equip. El resultat del partit no va ser l’esperat, el marcador va reflectir perfectament el que es va veure a la pista.

Falta de rodatge

Els jugadors blaugrana van demostrar que encara tenen molt de camí per fer, amb tots els canvis que ha sofert l’equip. Van anar a remolc, sense fer jugades, amb tirs a la primera. No van buscar millors opcions amb tranquil·litat i van fallar moltes passades, que van ser aprofitades pels del CAI Saragossa per anar fent cistelles clares de contraatac.

Defensivament, el FC Barcelona va ser feble en defensa i va permetre als jugadors alts, Escuder i Henry, de Saragossa, anotar cistelles molt fàcils i a treure personals addicionals.

Mal inici

Els barcelonistes no van poder jugar al contraatac i no van gaudir de la tranquil·litat necessària per jugar en atac posicional.

Mal començament dels blaugranes, que ha d'anar buscant la fórmula per integrar els nous fitxatges amb els nois de l'escola i amb els jugadors veterans per trobar una línia de joc que permeti veure bons partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut