Els internacionals tornen als entrenaments

Els internacionals tornen als entrenaments

Els 11 jugadors del FC Barcelona Intersport que han estat jugant la classificació per l’Europeu ja treballen amb l’equip

Dimecres al matí ha estat moment de retrobaments al Palau Blaugrana. Els 11 jugadors internacionals del Barça Intersport s’han trobat amb la resta de l’equip després d’11 dies amb les seleccions

Analítiques i test físic

Un cop tot el grup ha estat al Palau Blaugrana era el moment de començar la feina de nou. En primer lloc, a cada jugador se li han practicat unes proves analítiques per comprovar diversos nivells.

Un cop el grup ha esmorzat s’ha dut a terme el test de resistència anomenada cursa de llançadora (‘course navette’). Aquest test i les proves de lactat que han fet als jugadors serveix per calibrar l’estat físic al qual han arribat els jugadors seleccionats i per comprovar l’estat dels que s’han quedat treballant a Barcelona.

Feina al gimnàs

Amb posterioritat a aquest test físic, el grup s’ha dirigit al gimnàs del Palau Blaugrana per fer una sessió de musculació, com a primera presa de contacte del treball del grup.

Ha estat el moment en què, a més de treballar, els jugadors han pogut compartir les experiències i les anècdotes que han passat aquests dies.

Els 11 blaugranes que han estat disputant la fase de classificació per a l’Europeu han tornat en bones condicions físiques i queden a la disposició de Xavi Pascual per preparar l’exigent partit de dissabte, a les 18.30 h al Palau, davant el Fraikin Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut