Deulofeu marca amb la sub-21 (1-3)

La selecció espanyola sub-21, amb Bartra i Deulofeu a l’onze inicial, ha guanyat l’amistós disputat aquesta tarda davant Itàlia També han participat en el partit Tello i Sergi Roberto, que han entrat a la segona part

La selecció espanyola sub-21, amb quatre blaugranes convocats, ha guanyat aquest dimarts a la tarda a Itàlia en el partit amistós de preparació per a l’Europeu que es disputarà aquest estiu a Israel. Dos jugadors del FC Barcelona, Bartra i Deulofeu, han sortit en l’onze titular de l’equip de Julen Lopetegui. Precisament Deulofeu ha estat un dels golejadors del partit. Ha estat l’autor del segon gol (34’) del conjunt espanyol després que Rodrigo fes el 0 a 1 en el minut 19.

Itàlia ha escurçat distàncies en el minut 56 a través de Longo. Pocs minuts després Lopetegui ha donat entrada a un altre blaugrana, Tello. Amb tres jugadors del Barça damunt el terreny de joc, Espanya ha buscat el gol de la tranquil·litat que ha arribat en el descompte. Ha estat Álvaro Vázquez que ha fet l’1 a 3 i quan Sergi Roberto, el quart futbolista barcelonista que ha tingut minuts en aquest amistós, ja estava al camp.