Derrota davant el vigent campió (0-3)

Derrota davant el vigent campió (0-3)

El vòlei masculí del FC Barcelona va perdre davant l’Universitat Politècnica de València, l’actual campió de la competició

Malgrat intentar oposar la màxima resistència davant l’UPV, el vòlei masculí blaugrana no va poder assolir el triomf davant un dels equips més potents de la competició. Els blaugranes van dominar moltes estones del partit però no va ser suficient per optar al triomf.

A remolc

Tant en el primer set com en el segon, els blaugranes no van poder reduir les distàncies inicials i sempre van anar a remolc. Tot i l’efectivitat pel centre, on es va demostrar el potencial de Marcé i Sacrest, els blaugranes van poder escurçar punts gràcies al bon nivell de recepció.

Malgrat això, no s’aconseguia entrar dins el partit, ja que el potencial ofensiu dels valencians va ser una bola de demolició contra la defensa local. Els sets van acabar per 15-25 i 18-25.

Sense recompensa

En el tercer període els de Sergi Bosch van començar amb molta precisió en la recepció com en tot el partit i van posar contra les cordes l’atac visitant per mitjà del millor servei. Es van veure grans defenses de pilotes que anaven fora, però finalment no van acabar de tancar el set i no va ser possible la gran remuntada. Es va escapar el set per 22 -25 i també el partit, amb un mal regust pel bon joc del final de partit.

Quan va finalitzar el partit l’entrenador Sergi Bosch comentava “No esperàvem les dues darreres incorporacions de l’UPV. Els ha donat un plus decisiu, però tot i els dos sets d’ajust hem plantat cara i dominat el tercer. Certament, hem de tancar els sets, aspecte en què estem treballant. Aquestes derrotes només ens esperonen per seguir esforçant-nos més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut