Sandro Rosell presideix el Sopar Anual de l’Agrupació Barça Jugadors

Sandro Rosell presideix el Sopar Anual de l’Agrupació Barça Jugadors

L’acte, celebrat aquest divendres, va comptar amb 400 assistents, entre ells, el president Sandro Rosell, el vicepresident Jordi Cardoner, i els directius Silvio Elías i Jordi Mestre

L’Agrupació Barça Jugadors va celebrar aquest divendres el sopar anual, presidit pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell. L’acte es va dur a terme a l’Hotel Princesa Sofia de Barcelona i va reunir prop de 400 comensals, entre membres i simpatitzants de l’Agrupació, representants institucionals, patrocinadors i col·laboradors. Per part del FC Barcelona també hi havia el vicepresident Jordi Cardoner i els directius Silvio Elías i Jordi Mestre.      

Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació, i Sandro Rosell, president del FC Barcelona, van ser els encarregats de fer dels parlaments. Rosell va recordar que “ens agrada compartir amb la història viva del Club aquests moments”. El president blaugrana va remarcar que “des del Club volem recordar-vos que ens importeu molt”, i va agrair la bona tasca de Silvio Elías, persona clau en les relacions entre l’Agrupació i l’Entitat.  

Menció especial per a Xavi 

En el seu discurs, el president va recordar una conversa amb Xavi Hernández, en la qual el de Terrassa li va recordar que “els èxits aconseguits són gràcies a la feina dels exjugadors. Gràcies a ells existeix la història del Club, els valors, la manera de jugar i sobretot l’amor per l’Entitat”.  Rosell va concloure el seu parlament recordant que “qui no té memòria, no té història; qui no té història, no té valors, i qui no té valors no és persona. Per tant, Xavi ho és i tots vosaltres, també”.          

Durant el transcurs de l’acte es van lliurar medalles i insígnies a tots els exjugadors de l’Agrupació que, durant l’últim any, van arribar a la xifra de 25, 50 o 100 partits amb els equips de l’Entitat.     

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut