Xavi Pascual: “Tots els punts que s’han guanyat són història”

Xavi Pascual: “Tots els punts que s’han guanyat són història”

Pascual recorda que la trajectòria no val i demana que l’equip surti “concentrat i sabent el que ha de fer”

Un nou repte del FC Barcelona Intersport, dimarts a les 21 h al Palau, davant un dels equips més potents de l’Asobal com és el Reale Ademar de Lleó, entrenat per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas.

Partint de zero

El tècnic blaugrana ha atès els mitjans informatius, a la prèvia del partit davant el Reale Ademar, un partit que Pascual ha definit com “un partit complicat amb un equip que és a dalt i que està jugant molt bé, tot i que darrerament ha tingut un parell de resultats estranys”.

Pascual ha estat preguntat sobre el gran moment de l’equip, invicte en aquesta temporada. “L’equip està bé. Tots els punts que s’han guanyat són història. El que queda és el partit de demà”, ha manifestat Pascual, tocant de peus a terra.

“L’únic que vull és que l’equip surti concentrat i sabent el que ha de fer. I pensant que són dos punts importants per a l’equip”, afirmava Pascual, apel·lant a la concentració de l’equip.

Amb l’estil de Cadenas

El Reale Ademar està entrenat, de nou, per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas, un tècnic que transmet als seus equips gran capacitat de lluita i d’entrega. Xavi Pascual destacava que, parlant dels de Lleó, “és un equip que deixa tot el que té a la pista, els equips de Cadenas són sempre equips lluitadors molt agressius”.

“Tenen un estil molt propi, amb l’aportació de Cadenas. Són lluitadors i agressius en el seu joc. Tenen molta personalitat. La gent pensava, a l’inici, que no estarien a dalt i hi són. Estan fent bé la feina. Els seus extrems, la porteria amb Iñaki Malumbres, Carou al capdavant del seu sistema defensiu, Goñi està en un gran estat de forma i tots plegats fan molt bona feina. Malgrat les baixes de Ruesga i Nantes, són un equip que estarà a dalt”, explicava el tècnic del FC Barcelona Intersport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut