Somriures blaugrana a l’Àfrica

Somriures blaugrana a l’Àfrica

El Juvenil B ha viscut una experiència inoblidable a Costa d’Ivori disputant el Torneig Internacional TIDA L’equip de Garcia Pimienta va perdre la final del torneig davant l’ASEC Mimosa per un gol a zero

El Juvenil B blaugrana va viure una experiència molt enriquidora a Costa d’Ivori que de ben segur recordaran tota la vida. Els nois de Garcia Pimienta van viatjar la setmana passada a Abidjan a jugar el Torneig Internacional TIDA i van tornar a Barcelona aquest diumenge.

Subcampions a Costa d’Ivori

L’equip de Garcia Pimienta va lluitar fins al final per aconseguir el títol, però a la final no van poder superar l’Asec Mimosa i van perdre per 0 gols a 1. Tot i així, el balanç és positiu. La competició va començar amb una primera fase de grups en què els blaugranes van quedar enquadrats amb l’Asec Mimosa, el Kozaf Inter i la Selecció de Costa d’Ivori.

El primer partit es va saldar amb un victòria (1-0) mentre que els dos següents amb dos empats a 1. Divendres van jugar les semifinals del torneig contra l’Apapa Golden Stars de Nigèria, a qui els blaugranes van guanyar 2-1.

Experiència única a l’orfenat d’Abobó

L’expedició del FC Barcelona, amb Guillermo Amor, director esportiu del futbol formatiu, i d’Albert Puig, coordinador de l’àrea de futbol formatiu blaugrana, al capdavant, va visitar un orfenat a Abobó, un dels barris més coneguts d’Abidjan. L’ambaixada espanyola a Costa d’Ivori va acompanyar l’equip durant la seva visita.

Allà els joves jugadors van donar material esportiu als orfes de Costa d’Ivori i van viure una experiència única fent feliços per unes hores els nens i nenes de l’orfenat.

Els nens i nenes van poder gaudir de la companyia dels jugadors blaugrana, als quals veuen com uns ídols, i van jugar a futbol amb ells. Aquesta experiència viscuda va dibuixar somriures blaugrana en els nens africans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut