El Besiktas, novè rival europeu a 50 o menys

El Besiktas, novè rival europeu a 50 o menys

El FC Barcelona Regal ha deixat fins a nou vegades, en competicions europees, els seus rivals en 50 punts o menys Cinc d’aquestes nou vegades han estat amb Xavi Pascual a la banqueta del conjunt blaugrana

La defensa que practica el Barça Regal és impecable i així ho demostren les seves xifres a Europa. El conjunt de Xavi Pascual va tornar a ser un fortí defensiu a la pista del Besiktas. Els blaugrana van aconseguir una àmplia victòria (48-78) i van deixar el seu rival per sota la línia dels 50 punts. CJ Wallace va ser el màxim rebotejador en tasques defensives. El pivot americà va aconseguir recuperar fins a vuit pilotes sota la cistella blaugrana. D’altra banda, la figura de Tomic també va ser present en defensa. El pivot croat va aconseguir restar els atacs turcs amb tres taps.

Cinc de nou amb Pascual

El Barça Regal ha aconseguit fins a nou vegades deixar el seu rival en 50 punts o menys. Cinc d’aquestes nou s’han aconseguit amb Xavi Pascual a la banqueta. El tècnic català va començar a firmar aquest gran registre la temporada 2011/12. Asseco Prokom (45) Union Olimpija (46), Lietuvos Rytas (49) i Galatasaray (50) van ser les víctimes de l’efectivitat defensiva del conjunt blaugrana l’any passat. El Besiktas turc ha estat el primer club que,  en el curs 2012/13, ha caigut davant la proposta defensiva del conjunt de Pascual, amb 48 punts.

En global, els blaugrana han disputat 640 partits europeus amb un registre de 441 victòries, 198 derrotes i tan sols un empat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut