Nous horaris a les taquilles

Nous horaris a les taquilles

Les taquilles del Camp Nou, ubicades a l’Accés 14, al Bulevard i al Gol Sud, oferiran nous horaris a partir de la setmana vinent

L’horari de la compra d’entrades per als partits del Barça al Camp Nou i de les seccions tindrà unes sensibles modificacions d’immediat. Varien els horaris de les taquilles de l’Accés 14, al Bulevard i al Gol Sud. Tots aquests canvis estaran degudament senyalitzats tan a les taquilles de l’Accés 14, com a les taquilles del Gol Sud (dia FCB – Benfica) a partir de la setmana vinent.

Taquilles Accés 14:

-Setmana sense partit a l’Estadi: tancades a la venda (es deriva tota la venda a les taquilles del Bulevard).
-Setmana amb partit a l’Estadi (sigui Lliga, CHL o Copa del Rei):
tancades, excepte el dia anterior al partit, que estaran obertes per a la venda. Dia anterior al partit: taquilles obertes de 9.30 h a 19.00 h. Si el partit és diumenge, l’horari anterior serà efectiu el dissabte, i de dilluns a divendres, romandran tancades.
-Dia de partit:
obertes de les 9.30 h fins a 3 hores abans de l’inici de l’enfrontament.

Taquilles Bulevard

Obertes a la venda per a tots els esports i el Museu en els horaris següents:

- Temporada Baixa (de novembre a març o Setmana Santa, si cau abans de final de març): obertes de 10h a 18.30h. Les vendes per al FCB Experience tanquen a les 17.45 h. La venda per a la visita del Museu tanca a les 18.15 h i els diumenges l'horari és de 10 a 14.15 h. Les vendes per als partits de futbol i de seccions tanquen a les 18.30 hores.
- Temporada Normal (abril, maig, setembre i octubre):
en breu, es comunicaran els horaris
- Temporada Alta (juny, juliol i agost):
en breu, es comunicaran els horaris
- Tant en temporada baixa, com en normal i alta, els dies que hi hagi partit de seccions al Palau, les taquilles de venda dels partits en qüestió estaran obertes en horari ininterromput fins a la mitja part del partit.

Taquilles Gol Sud (Inici nou horari dia 05/12/12)

Obertes en dia de partit, únicament a partir de 3 hores abans de l’inici de l’enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut