Xavi Pascual: “Hem estat francament bé a nivell defensiu”

Xavi Pascual: “Hem estat francament bé a nivell defensiu”

L’entrenador del Barça Regal s’ha mostrat satisfet pel treball defensiu de l’equip i ha tornat a apuntar que “progressivament anem creixent. Estem millor de concentració”

Defensa, defensa i defensa. Aquest ha estat el concepte més repetit per tots els protagonistes de la victòria d’aquest diumenge a la pista de la Penya, començant pel tècnic, Xavi Pascual: “Estem contents d’aquesta victòria. Era un partit important per a nosaltres en una pista complicada. Crec que avui hem estat francament bé a nivell defensiu, especialment en el tercer quart. Només ens hem perdut tant en defensa com en atac en el segon període”. “Des que som aquí intentem jugar amb una bona defensa i, a partir d'aquí, construir un model d'equip amb velocitat. Sempre ho intentem”, ha afegit l’entrenador del Barça Regal.

Pascual s’ha mostrat satisfet “perquè hem aconseguit jugar bé” i ha reiterat, una vegada més, que l’equip continua fent passos endavant: “Crec que progressivament anem creixent. Estem millor de concentració, malgrat que, de tant en tant, tenim alguna pèrdua de pilota una mica ingènua. En general, però, els nostres atacs són millors i la nostra estructura defensiva comença a tenir millor aspecte. Esperem ser millors cada dia per afrontar tot el que ens ve d'aquí poc”.

Unes valoracions del tècnic blaugrana que també han compartit els seus homes:

LORBEK

“M'he trobat molt millor del genoll, però el més important és que hem guanyat. El pavelló estava ple i això encara ha dificultat més la feina”.

“La clau ha estat la defensa. Hem pogut aturar bé els seus anotadors i això ha facilitat les coses” .

WALLACE

“Quan defensem com aquest diumenge, juguem bé. La bona defensa ens ajuda a sortir al contraatac i a sentir-nos millor”.

MICKEAL

“El Joventut és un bon equip, però en el tercer quart només ha anotat dos punts. La nostra defensa ha estat gairebé perfecta”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut