Wilde, entre sis i vuit setmanes de baixa després de ser operat amb èxit de l’adductor

Wilde, entre sis i vuit setmanes de baixa després de ser operat amb èxit de l’adductor

Wilde ja no va poder debutar a la lliga per culpa d’aquesta ruptura muscular En el tram final del Mundial de Tailàndia, el jugador va recaure i ara estava jugant lesionat En el pitjor dels casos es podria arribar a perdre sis partits

Wilde Gomes Da Silva, ‘Wilde’, ha estat intervingut satisfactòriament aquesta tarda d’una tendinopatia de l’adductor llarg de la cuixa esquerra.

La intervenció s’ha fet a l’Hospital de Barcelona i ha estat duta a terme pel doctor Joan Carles Monllau.  

El temps aproximat de baixa serà d’entre sis i vuit setmanes.

Una lesió antiga

La lesió de la qual ha estat intervingut el pivot brasiler és antiga. De fet, ja el va obligar a perdre’s els cinc primers partits de Lliga i va poder debutar oficialment –sense comptar la Copa Catalunya- en els partits que van jugar els blaugranes a l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup jugada a Eslovènia.

Wilde va poder afrontar el Mundial amb garanties, però en el tram final d’aquest ja no va poder disputar en condicions ni les semifinals ni la gran final i va haver de seguir des de la banqueta les evolucions dels seus companys, que acabarien guanyant Espanya a la gran final.

Ara, amb la reaparició de la lesió, Wilde estarà entre sis i vuit setmanes de baixa i en el pitjor dels casos es podria arribar a perdre fins a sis partits –cinc de Lliga: El Pozo, Manacor, Galdar, Marfil i Ríos Renovables; i un de Copa del Rei: Melilla.

Sacrifici al servei de l’equip

Malgrat estar lesionat, Wilde ha jugat un total de quatre partits –tres de Lliga i un de Copa- i ha vist porta en dos d’aquests –quatre en el matx de Copa del Rei i un en el darrer de Lliga jugat a Puertollano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut