La temporada passada el Barça i ElPozo es van veure les cares 9 cops

La temporada passada el Barça i ElPozo es van veure les cares 9 cops

En els nou enfrontaments hi va haver 43 gols a favor i 32 en contra del Barça El màxim golejador dels Barça-Pozo de la temporada passada va ser Lozano, amb 13 gols El primer partit jugat la temporada passada al Palau va acabar amb empat a cinc

ElPozo Múrcia va ser l’equip amb el qual més cops es va veure les cares el FC Barcelona Alusport la temporada passada. Fins a nou vegades, amb cinc triomfs barcelonistes, dos empats i dues victòries murcianes.

En aquests nou enfrontaments entre FC Barcelona Alusport i ElPozo Múrcia, s’han marcat un total de 73 gols (43 per al FC Barcelona i 32 per a ElPozo). El màxim golejador blaugrana i autèntica bèstia negra dels murcians en tots aquests enfrontaments ha estat, de forma clara, Sergio Lozano, amb 13 gols anotats.

Semis de Supercopa d’Espanya, un enfrontament atípic


El resultat a les semifinals de la Supercopa d’Espanya de la temporada passada jugada a Torrejón de Ardoz no va ser normal. Un triomf aclaparador d’un Barça Alusport molt millor físicament, però del qual poques conclusions es podien extreure. Els de Carmona es van imposar per 7-2 amb gols de Torras, Lin (2), Ari (2) i Wilde (2).

Dos empats en fase regular

Els dos partits que es van jugar a la fase regular davant d’ElPozo Múrcia van ser autèntic espectacle. En ambdós casos l’electrònic va reflectir un empat -a cinc al Palau i a quatre a Múrcia.

En el primer d’aquests, jugat al Palau Blaugrana el 16 d’octubre del 2011, va ser força complicat per als de Carmona, ja que van anar per darrere en el marcador fins a tres vegades (0-1, Álex; 0-2, Saúl; 1-2, Lozano; 1-3, Esquerdinha; 2-3, Javi Rodríguez; 2-4 De Bail; 3-4, Lozano; 4-4, Lozano; 4-5, Saúl; 5-5, Fernandao).

En el segon, jugat a Múrcia, va ser històric, ja que els blaugranes mai abans havien puntuat a la pista d’ElPozo. Malgrat avançar-se amb un gol de Wilde, els locals es van arribar a posar 3-1, però un parcial de 0-3 per als de Carmona va capgirar un marcador que, finalment, acabaria amb empat a quatre gols gràcies a una darrera diana del capità Kike.

Antequera proclama el campió de la Copa del Rei

El tercer matx entre catalans i murcians va arribar el 15 de maig del 2012. Va ser a Antequera on, malgrat la pista lamentable en què van haver de jugar ambdós equips, els barcelonistes es van acabar imposant a la final de la Copa del Rei per 6-3.

Tot i el gol inicial d’Esquerdinha, els barcelonistes van capgirar el marcador amb gols de Javi Rodríguez, Saad i Lin. La nota curiosa del matx és que el darrer gol d’aquella final el va fer Cristian des de la seva porteria.

Un play-off espectacular


El plat fort dels duels entre el Barça i ElPozo, però, va arribar al play-off pel títol de Lliga. Va ser futbol sala en estat pur, futbol sala de primera entre els dos millors equips de l’exercici anterior.

Per començar, els de Marc Carmona van aconseguir el primer partit guanyant per primer cop a la història a la pista murciana (3-5). Tres dies després, el 15 de juny, ElPozo vencia amb autoritat al Palau (1-6). En el tercer enfrontament, la final tornava al Palau i els blaugranes no deixarien escapar el triomf (4-1). Ja al quart matx, jugat el 23 de juny, els murcians s’acabarien enduent un partit molt igualat amb un gran gol de Grello en els darrers segons. En el cinquè i definitiu –també jugat a Múrcia-, el FC Barcelona va superar ElPozo (3-6) en un partit increïble en què hi va haver de tot i on Javi Rodríguez –autor de dos gols decisius- va posar el punt final a la seva etapa com a jugador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut