Eusebio: “Serà un partit molt dur”

Eusebio: “Serà un partit molt dur”

El Barça B viatja aquest divendres a Alcorcón amb el repte de ser el primer equip a guanyar al Municipal de Santo Domingo aquesta temporada El filial arriba a aquest partit en dinàmica positiva després de dues victòries i un empat

El Barça B viatja aquest divendres a Madrid per enfrontar-se demà a l’Alcorcón (18 hores / Esport 3) a l’estadi Municipal de Santo Domingo. El partit es presenta apassionant entre el quart, l’Alcorcón, i el sisè, el Barça B, de la Lliga Adelante.

L’equip d’Eusebio tindrà l'oportunitat de ser el primer equip a guanyar al camp de l’Alcorcón aquesta temporada. El filial arriba a aquest partit ple de moral després d’aconseguir dues victòries i un empat, amb el líder, en els últims tres partits.

“Hem de seguir en aquesta línia de joc i resultats. Ens espera un rival que ens posarà les coses molt difícils, però si fem les coses molt bé i estem units en els moments de dificultat podrem tenir opcions de victòria”, ha afirmat Eusebio aquest divendres.

18 convocats

El Barça B no podrà comptar, per lesió, amb Sergi Juste, ni amb Grimaldo i Agostinho Cá. Dongou va rebre aquest dijous l’alta mèdica però no ha estat inclòs dins de la convocatòria per viatjar a Alcorcón.

Eusebio ha fet entrar a la convocatòria els jugadors següents: Olazábal, Masip, Balliu, S. Gómez, Ilie, Planas, Lombán, Deulofeu, Espinosa, Luis Alberto, Sergi Roberto, Rafinha, Patric, Kiko Femenía, Edgar Ié, Lobato, Gus Ledes i Araujo.

Santo Domingo és un fortí

L’Alcorcón és un equip molt fort a casa, on només ha cedit un empat en la primera jornada. Des de llavors ha guanyat set partits seguits a l’estadi Municipal de Santo Domingo, on ha aconseguit 22 dels 31 punts que li permet ser quart a la classificació de la Lliga Adelante.

“L’Alcorcón porta temps treballant molt bé. Té molta estabilitat i treu molt de profit dels jugadors que té. Ens espera un partit molt dur”, ha acabat dient l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut