El Barça Intersport B, campió d’hivern

El Barça Intersport B, campió d’hivern

El filial de l’handbol blaugrana finalitza la primera volta de la Divisió d’Honor Plata, com a líder invicte

Després de vèncer per 25 a 36 a la pista de l’històric Bidasoa d’Irun, el filial blaugrana ha finalitzat la primera volta de la segona categoria de l’handbol estatal en primer lloc amb 9 triomfs i dos empats, a les 11 jornades de la primera volta.

Gran trajectòria

El filial blaugrana, que va ser campió de la categoria la temporada passada, porta el mateix camí durant la temporada actual. Lluitant davant equips més experimentats, els nois entrenats per Toni Gerona continuen fent una gran trajectòria.

Ara, fins a l’inici de la segona volta el dia 3 de gener a la pista del Teucro, els joves del filial disposaran de descans del període competitiu per les dates nadalenques.

Els derbis de la base

A la categoria infantil i a la categoria cadet es van viure, el cap de setmana passat, dos dels derbis de l’handbol formatiu. En infantils, el FC Barcelona i el BM Granollers van empatar a 22, en un partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El Cadet B blaugrana, compost per jugadors de primer any, va caure per 22 a 40 davant el BM Granollers A, compost per jugadors de segon any. El Cadet A blaugrana es va imposar per 47 a 28 a l’Handbol Bordils.

Cara i creu amb el Juvenil

El Juvenil blaugrana va tenir dos partits durant la setmana passada. Dijous es va imposar per 28 a 41, en un partit ajornat, a BM Granollers B a la pista dels del Vallès.

La creu va ser la derrota per 37 a 29 a la pista de la UE Sarrià de Ter. Malgrat aquesta derrota, el Juvenil blaugrana continua encapçalant el Grup B de la Lliga catalana juvenil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut