Cap de setmana rodó per al planter

Cap de setmana rodó per al planter

Els equips del futbol formatiu del Barça han tancat una nova jornada plena de victòries, moltes per golejada La majoria dels equips mantenen el liderat en les seves respectives categories i alguns amplien les distàncies amb el segon classificat

EUROPA 0 – 2 JUVENIL B. LLIGA NACIONAL

Victòria d’ofici la del Juvenil B en la seva visita al camp del cinquè classificat, l’Europa. Els blaugrana van trobar-se el conjunt local molt ben col·locat i no van aconseguir superar la muralla defensiva fins al minut 40, quan Andújar va avançar els barcelonistes en el marcador. La pressió rival es va mantenir en bona part del partit, però els blaugrana van saber gestionar l’avantatge i van ampliar el marcador a la meitat del segon temps. Godoy va ser l’autor del segon gol. Amb aquesta victòria, el Juvenil B es manté segon classificat amb un punt i un partit menys que l’actual líder, el RCD Espanyol.

GIRONÉS SÀBAT 0 – 2 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria complicada del Cadet A en la seva visita a un dels camps més complicats de la categoria, el del Gironés Sàbat. El camp dels locals es caracteritza per tenir unes mides molt reduïdes, fet que va propiciar la forta pressió local en els primers minuts. El conjunt de Quique Álvarez va saber gestionar l’agressivitat rival i va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Sergi Canós. La represa va ser un calc dels primers minuts. Els locals van seguir pressionant la sortida de la pilota barcelonista, però el Cadet A va saber mantenir la situació i va sentenciar el partit quan faltaven deu minuts per al final amb un gol de Marc Río.

CADET B 7 – 0 CUBELLES. LLIGA PREFERENT

Una gran primera part del conjunt de Fran Artiga va ser la clau perquè els blaugrana s’emportessin els tres punts en el seu compromís. Els barcelonistes van marcar la diferència des del primer minut i van marxar al descans amb un contundent marcador (5-0). La represa va ser un tràmit per al Cadet B. Els blaugrana van seguir protagonitzant bones combinacions de joc i van sentenciar el partit amb dues dianes més. Seungwoo Lee, amb un hat-trick, i Javier Ruíz, amb un pòquer de gols, van ser els grans protagonistes de la golejada.

BADALONA 1 – 5 INFANTIL A. LLIGA PREFERENT

La visita de l’Infantil A a Badalona es va resoldre amb una victòria contundent del conjunt blaugrana. El conjunt de Denis Silva va ser superior durant la gran majoria del matx i així va queda reflectit en el marcador. El Barça es va avançar en el marcador amb un gol en pròpia porteria d’Arruebo. Amb tot, els locals van aconseguir empatar però Patrice, amb dues dianes, va tornar a recuperar l’hegemonia culer abans de la fi del primer temps. La represa va ser un calc dels primers minuts, en què Berenguer i Busquets van tancar la golejada dels blaugrana.

INFANTIL B 7 – 0 SAN PEDRO SAN PABLO. LLIGA PREFERENT

Victòria sense oposició la de l’Infantil B davant el San Pedro San Pablo. Tot i una primera part on l’avantatge era mínim (1-0) gràcies al gol de Mogente, els blaugrana van demostrar la seva qualitat en la represa. A l’inici del segon temps, Martínez va començar a ampliar el marcador per al conjunt de Marcel Sans, que, després d’un primer temps complicat, va retrobar-se amb la seva millor versió de joc. Lederman, Kabashi, dues vegades, De Vega i Mogente van tancar una golejada que els permet mantenir el liderat en solitari de la categoria.

ALEVÍ A 6 – 1 L’HOSPITALET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada de l’Aleví A contra L’Hospitalet que no es va decidir fins al segon temps. A causa del sistema defensiu plantejat per L’Hospitalet, al Barça va costar-li des de l’inici trobar espais per crear perill a la porteria contrària. A més, en un córner, els visitants van avançar-se en el marcador. En el segon quart, però, els nois de Marc Serra van aconseguir capgirar el resultat i van marxar al descans amb un avantatge mínim. En el tercer i quart període, ja amb més espais, els blaugranes van dominar el joc i van arribar la resta de gols fins al 6-1 final. Guillermo Amor va aconseguir un hat-trick, mentre que Eric Garcia, Anssumane i Take van fer un gol cadascun.

ALEVÍ B 10 – 1 GRANOLLERS. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria contundent de l’Aleví D davant el Granollers, que ha vist com el conjunt blaugrana sentenciava el partit en el primer quart (4-0). L’hegemonia culer es va mantenir durant el segon quart i els barcelonistes van ampliar l’avantatge en el marcador (8-0). Un tercer període sense gols va ser el preludi de la golejada final que es va produir en l’últim quart. Els de Granollers, a mercè dels blaugrana, van veure com tancaven la golejada amb un marcador rotund (10-1). Julián Mahicas, autor d’un hat-trick, Sergi Altimira, amb dues dianes, Roger Vegas, amb dues dianes també, Marc Carmona, Marc Domínguez i Kenneth Soler van ser els autors de la golejada blaugrana.

CUBELLES 1 – 7 ALEVÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Gran partit el disputat per l’Aleví C, que tenia una prova important davant del segon classificat. Els primers minuts van ser complicats per als blaugranes, que es van veure superats per un Cubelles que es va avançar amb un gran gol de vaselina. L’1-0, però, va fer reaccionar els nois d’Àlex Gómez, que van remuntar i al descans ja guanyaven per 1-4. Amb un bon joc, amb recuperacions ràpides i bones arribades amb perill a la porteria van seguir arribant els gols, i amb el Cubelles molt desgastat, els blaugranes van situar el definitiu 1-7. Gerard Urbina va aconseguir un hat-trick, mentre que Moriba, Kays Ruiz, Joan González i Jan Reixach van fer un gol cadascun.

ESCOLA F. GAVÀ 0 – 3 ALEVÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Partit totalment dominat per l’Aleví D, que va acabar amb una victòria clara per 0 a 3. En els dos primers quarts va ser quan es va veure la millor versió de l’equip de Xavi Bravo, que va sentenciar el marcador amb gols d’Antonio Roca, en dues oportunitats, i d’Iker Bravo. En el segon temps va disminuir el nivell futbolístic, però va seguir amb total domini blaugrana. El fort vent que bufava a Gavà va jugar en contra del joc dels culers, però el marcador no va patir cap més moviment.

SANT GABRIEL 0 – 7 BENJAMÍ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria contundent del Benjamí A per seguir mantenint el liderat de la competició. Els blaugrana van ser els clars dominadors del partit des d’un bon inici. Balde, que va fer els tres primers gols dels barcelonistes, va obrir la llauna en el primer quart i va sentenciar el partit a favor dels interessos culers. Amb el Sant Gabriel desbordat, Simons, Farnós, autor de dos gols, i Álvaro Martí van ser els que van completar la llista de golejadors de la victòria del Benjamí A, l’onzena en dotze jornades.

BENJAMÍ B 6 – 1 PALLEJÀ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Bona victòria del Benjamí B en la visita del Pallejà a la Ciutat Esportiva. Un primer quart excepcional dels blaugrana (4-0) va decantar la balança a favor seu, amb gols de Gómez, Servat, Martínez i Pérez. El color blaugrana va tenyir els minuts dels següents quarts i el conjunt barcelonista i Gómez, aconseguint el segon gol del seu compte particular, i Louah Mhand van tancar la golejada en un partit sense complicacions per al Benjamí B.

CASTELLDEFELS 3 – 5 BENJAMÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Partit incòmode el que va disputar el Benjamí C a Castelldefels. El joc de pressió dels locals va complicar molt el joc dels blaugranes, que no van fer un bon partit en línies generals. El primer quart va acabar amb empat a un gol, i al descans el marcador era d’1-3. Els nois de Jordi Pérez no van acabar de trobar el ritme fins que el Castelldefels va situar l’empat a tres. Va ser aleshores que el Barça es va sentir més còmode i va arribar amb més criteri a la porteria local. Finalment, dos gols en l’últim període van permetre sumar la desena victòria en deu partits per al Benjamí C. Els golejadors van ser Joan Gázquez, Pau Segarra, en dues oportunitats, Pablo i Diego.

BENJAMÍ D 7 – 2 ESPARREGUERA. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Nova victòria del Benjamí D, aquest cop davant d’un dels conjunts més complicats de la categoria, l’Esparreguera. Els visitants, que arribaven a la Ciutat Esportiva com a segons classificats, no van poder aturar l’allau ofensivament efectiva del conjunt blaugrana. Meléndez va obrir la llauna, tot i que els visitants van empatar al cap de pocs minuts. Abans d’acabar el primer quart, Oriol havia posat amb avantatge els barcelonistes en el marcador (2-1). A partir del segon quart els blaugrana van posar el setge a la porteria visitant, on Almena, Olmo, Alarcón, Meléndez, que va acabar anotant un hat-trick, i López van tancar la golejada.

PREBENJAMÍ 11 – 3 PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA. LLIGA FUTBOL 7

Festival de gols el viscut a la Ciutat Esportiva en el partit entre el Prebenjamí blaugrana i la Penya Espanyolista Manigua que va acabar amb victòria culer. Tot i que els visitants es van avançar en el marcador en el primer minut, abans del final del primer quart el Barça ja havia capgirat el resultat. En el segon període es va ampliar l’avantatge, i a mesura que passaven els minuts anava creixent el marcador fins al 7-2 al descans. Dos gols en el tercer quart i tres més en el quart van arrodonir l’11-3 final. Pau Ortega, amb quatre dianes, va ser el màxim golejador, mentre que Gerard va fer un hat-trick. Iker Bravo va aportar dos gols més i Iván Fernández i Iker Sánchez en van fer un cadascun.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut