Barça Intersport - Ademar Lleó: A la final! (34-25)

Un parcial de 10-2 en l’inici de la segona part ha decantat un matx en què Sterbik ha tornat a exhibir-se La final contra el BM Atlètic de Madrid es jugarà aquest dissabte, a les 18.30 hores

El Barça Intersport ja és a la final. Aquest divendres a la nit s’ha desfet de l’Ademar Lleó en la segona semifinal de la Copa Asobal i s’enfrontarà aquest dissabte al BM Atlètic de Madrid en el partit pel títol a Vigo (18.30 hores, Teledeporte). L’equip de Xavi Pascual, per davant durant tot el matx, ha deixat el duel vist per sentència a l’inici de la segona meitat, amb un parcial de 10-2, després d’un primer temps força igualat (14-12).

Lliçó sota els pals

Després d’un inici amb pocs gols (2-1 en el minut 5), el Barça Intersport ha començat a assolir els primers avantatges importants en el tram mitjà del primer temps. Sterbik ha estat, un cop més, una autèntica assegurança sota els pals, i l’equip ha aprofitat el bon moment del seu porter per començar a obrir avantatges amb ràpids contraatacs. L’Ademar Lleó, però, mai ha abaixat els braços, i el seu porter Malumbres també ha signat un primer temps més que bo. A la mitja part, tot estava per decidir (14-12).

Un parcial definitiu

Només arrencar la segona meitat, l’Ademar Lleó s’ha col·locat a un gol (14-13), però el conjunt blaugrana havia sortit dels vestidors amb la missió de liquidar el matx. I així ha estat. Una defensa pràcticament perfecta, intensa, sense fissures, acompanyada novament per un Sterbik sublim, han permès al Barça Intersport infringir un parcial de 10-2 que ha deixat el partit vist per sentència (24-15) quan quedaven encara 15 minuts per jugar-se.

El matx estava resolt. La bona defensa, sobretot, ha classificat l’equip de Xavi Pascual per a la final de dissabte. Serà un Clàssic: Barça Intersport-BM Atlètic de Madrid.