Barça B i Girona s’enfrontaran dissabte al Mini

Barça B i Girona s’enfrontaran dissabte al Mini

Duel català molt atractiu (16 hores / Canal Plus) entre els dos equips més golejadors de Segona El filial, que recupera Grimaldo, jugarà l’últim partit de l’any amb la possibilitat de col·locar-se cinquè

El Barça B i el Girona protagonitzaran l’últim partit del 2012 al Mini aquest dissabte (16 hores / Canal Plus), que es presenta com un duel molt atractiu, ja que s’enfrontaran els equips més golejadors de la Lliga Adelante. El Barça B ha aconseguit 36 gols i el Girona, fins ara, 33.

L’equip d’Eusebio Sacristán podria tancar l’any 2012 en la cinquena posició i això passa per aconseguir els tres punts davant d’un dels rivals més perillosos de la categoria. La ratxa positiva de quatre partits sense perdre del filial blaugrana es veu amenaçada per l’equip de Rubi, que està fent una magnífica campanya i és segon a la classificació.

“Volem aconseguir la victòria per dedicar-li a Tito. Li desitgem que es recuperi molt bé i que estigui amb nosaltres al més aviat possible”, ha dit Eusebio aquest divendres, pensant en el seu homòleg del primer equip.

Alta de Grimaldo i baixes de Lombán, Lobato, Juste, Cá i Dongou

Després de l’entrenament d’aquest divendres, el lateral esquerre Grimaldo ha rebut l’alta mèdica i estarà disponible per a Eusebio. Per contra, Lobato, amb molèsties a un genoll, i Dongou, que ha recaigut de les molèsties al gluti, seran baixa per precaució.

Aquesta setmana el Barça B ha perdut un dels jugadors més utilitzats per Eusebio, el central David Lombán. El defensa asturià es recupera satisfactòriament, després de l’operació al lligament colateral del primer dit de la mà dreta i estarà tres setmanes de baixa.

Agostinho Cá i Juste, per la seva banda, també estan en el procés de recuperació de les seves lesions.

El Girona, rival dur amb molts exblaugranes

El Girona està en un gran moment de forma, tal com indica la segona plaça a la classificació de la Lliga Adelante. A més, ve de derrotar el Vila-real per 2 gols a 0 a Montilivi. “El Girona està fent una temporada fantàstica i està jugant molt bé al futbol. Fa moltes coses bé. Està en estat de gràcia. Dóna gust veure’l jugar”, ha explicat Eusebio.

L’equip gironí compta amb molts exblaugranes a la seva plantilla, en la qual destaca Benja, que és el seu màxim golejador, amb vuit dianes. A més, segur que serà un partit especial per a Jofre Mateu, Felipe Sanchón, Migue, Txiki i Toni Moral, que van passar una fase de la seva etapa formativa al Barça.

Rubi tindrà tres baixes per a aquest partit: no podrà comptar amb Ritchie Kitoko, Joseba Garmendia i Ariday Cabrera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut