Els fruits d’una visita del Barça

Els fruits d’una visita del Barça

Ja s’ha presentat el projecte d’una nova penya a Bucarest L’embrió va ser la visita del FC Barcelona a la ciutat romanesa, per jugar un amistós davant del Dinamo

Corria el càlid mes d’agost a Bucarest, capital de Romania. Tot era normal, excepte que el dia onze d’aquell mes es jugava un partit molt especial. El Dinamo de Bucarest s’enfrontava el FC Barcelona. L’expectació que va generar aquest partit, i la càlida rebuda que va tenir el primer equip a la seva arribada, va ser l’embrió d’una nova penya barcelonista.

Implicats en els valors

No només van ser els Messi, Xavi, Iniesta o Puyol que van despertar l’admiració dels aficionats. Dues persones amb un fort vincle a la vida social de Romania, com són Ionel Blanculescu, que en serà el president, i Xavier Marco, com a vicepresident, van començar a treballar per constituir una nova ambaixada del FC Barcelona. Van ser els principis de la Barça Fan Club Bucarest.

Ara la penya segueix el camí establert en el procés de creació, amb la intenció de fer seus els valors inherents al Club i extendre’ls als ciutadans romanesos. Entenent que el FC Barcelona no només és un equip de futbol, el Barça Fan Club Bucarest serà una organització sense ànim de lucre, amb la intenció d’acollir seguidors de tot el país, essent representant d’un moviment social implicat en accions solidàries, dins la seva zona d’actuació, seguint el lema “més que un club”.

Presentació del projecte

El passat 5 de desembre, una delegació de la nova penya, encapçalada per Ionel Blanculescu, va estar a Barcelona per presentar el seu projecte. Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va quedar satisfet de la feina que estan fent, que, de ben segur acabarà sent una penya potent en l’àmbit internacional, dins del marc organitzatiu que s’està treballant en aquest moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut