Les penyes, solidàries

Les penyes, solidàries

Durant les festes de Nadal, les penyes mostren la seva vessant més humanitària, organitzant desenes d’actes solidaris

Durant aquestes festes, les penyes mostren novament la seva vessant més solidària. Des de finals de novembre es comptabilitzen desenes de rifes, actes, campus, o altres activitats amb finalitats benèfiques.

Les penyes formen part de la gran massa social del FC Barcelona, i amb aquesta mena d’actes, el Club s’enorgulleix un cop més del seu moviment penyístic. Un moviment fort, actiu i que fa seus els valors del Club, fent Barça al territori, des del la vessant més esportiva fins a la més solidària.

Desenes de penyes d’arreu de l’Estat han estat hostes de celebracions i activitats en què els grans beneficiats han estat els menys afavorits. A l’estranger, també s’han dut a terme iniciatives per ajudar que tothom pugui gaudir d’unes festes amb un somriure als llavis. Com és habitual, el Club ha col·laborat, en certa mesura, amb cadascun dels actes.

El gran gruix, a mitjans de desembre

El 15 i 16 de desembre es va acumular el gruix d’actes solidaris penyístics. A Catalunya, molts dels actes van anar en col·laboració amb la Marató de TV3, que va recollir més de 10 milions d’euros per obrir noves vies en el tractament i la curació del càncer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut