Bona jornada per al planter

Bona jornada per al planter

El cap de setmana del futbol formatiu ha tornat a deixar uns resultats molt positius per a la majoria d’equips D’entre tots els partits, no hi ha hagut cap derrota, tres han acabat amb empat i la resta han estat victòries, algunes d’elles molt contundents

JUVENIL B 2–0 UNIFICACIÓ BELLVITGE. LLIGA NACIONAL

Victòria del Juvenil B en un partit travat que va acabar emportant-se el Barça gràcies a un gol al principi del partit i un altre cap al final. Els nois de García Pimienta es van avançar gràcies a un gol de Corredera, que va aprofitar el rebuig del porter a xut de Munir per fer pujar l’1-0. El joc va estar molt disputat durant gran part dels minuts, però el Barça va saber situar-se bé al camp per gestionar l’avantatge. A mitjans de la segona part, Pedro Godoy va rematar un córner després de que Munir pentinés la pilota. Amb aquest 2 a 0, el Juvenil B manté la distància al capdavant de la classificació, amb vuit punts d’avantatge.

CADET A 3–0 CE MANRESA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria treballada del Cadet A en el seu compromís contra el sempre difícil Manresa. Els de Quique Álvarez no van aconseguir encetar el marcador fins una mica més de la meitat del primer temps. Theo Chendri va ser l’autor del primer gol. El Barça va aprofitar l’avantatge aconseguit per mantenir la pressió sobre la porteria del Manresa. La insistència dels barcelonistes es va veure premiada amb el gol de Joan Inés, ja en el segon temps. Amb el 2-0 favorable Lee va posar la sentència deu minuts més tard. El 3-0 va suposar el cop definitiu perquè el Manresa no veiés opcions a remuntar l’avantatge blaugrana. El Cadet A segueix segon a quatre punts del líder de la categoria, l’Espanyol.

CADET B 4–2 SANTBOIÀ. LLIGA PREFERENT

Treballat triomf del Cadet B contra un Santboià que va complicar els tres punts als nois de Franc Artiga. Tot i prendre el control de la pilota, els blaugranes es van trobar amb un bon plantejament defensiu dels visitants, i no va ser fins al minut 23 que es va poder avançar en el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria. Amb l’avantatge, el Barça va seguir fent el seu joc i abans del descans un gol de Braima Fati semblava sentenciar el partit. Però només un minut després, el refús d’un xut al travesser el va aprofitar Adrián Martos per retallar distàncies i tornar al Santboià al partit. A més, a la sortida dels vestuaris els visitants es van trobar amb l’empat en aprofitar un error defensiu dels culers. A partir d’aleshores va aparèixer Carles Pérez que, amb dos gols consecutius en pocs minuts, va donar els tres punts al Cadet B per seguir comptant els seus partits per victòries. Tot i un xut al pal del Santboià en els últims minuts, el 4 a 2 va acabar sent definitiu.

SANT CUGAT ESPORT 0–3 INFANTIL A. LLIGA PREFERENT

Bona victòria de l’Infantil A per mantenir la distància de set punts al capdavant de la classificació. El conjunt de Denis Silva va dominar completament el partit i va comptar amb moltes ocasions de gol. Ben aviat es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Patrice després d’una gran jugada col·lectiva. Més tard, va ser Mboula qui va encertar de cara a porteria per al 2-0, i per acabar Juli Berenguer va tancar el 3-0 definitiu de cap. Tot i comptar amb moltes més oportunitats de gol, el resultat no es va moure més i els blaugranes segueixen manant a la taula.

INFANTIL B 2–1 RAPITENCA. LLIGA PREFERENT

Victòria ajustada de l’Infantil B davant la Rapitenca en un partit on els gols van estar tots en el primer temps. El Barça es va avançar als dotze minuts. Ruiz obria la llauna pel conjunt blaugrana. Abans d’arribar la mitja hora de joc Martínez va ampliar l’avantatge blaugrana (2-0). Quan semblava que el 2-0 era definitiu en el primer temps, Curto va retallar distàncies pel conjunt rival. Els blaugrana, però, van saber mantenir l’avantatge aconseguit i es van emportar els tres punts del compromís. Amb aquesta victòria el Barça se situa en la quarta posició amb un total de 39 punts.

ALEVÍ A 12–0 EUROPA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada de l’Aleví A contra el cuer de la categoria, l’Europa, per a seguir mantenint el pols pel lideratge amb l’Espanyol. Els dos conjunts segueixen empatats a punts al capdavant de la taula, però els blaugranes estan per davant gràcies als gols a favor. Aquest potencial ofensiu va quedar demostrat de nou en el partit d’aquest cap de setmana, en què des de ben aviat els nois de Marc Serra van estar molt encertats de cara a porteria. Take va ser el principal protagonista amb quatre gols anotats. A més, van fer dos gols Nil Fabregó, Anssumane i Sergi Rosanas. Marco Villa també va marcar i la golejada la va completar un gol en pròpia porteria. El marcador va acabar reflectint la superioritat dels blaugranes sobre el terreny de joc.

ALEVÍ B 2–1 SANT ANDREU. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria ajustada la de l’Aleví B davant el Sant Andreu, en un partit marcat pel fort vent que va bufar a la Ciutat Esportiva. Els blaugrana no van aconseguir avançar-se en el marcador fins al segon quart. Guerrero va obrir la llauna (1-0). El Barça va aconseguir mantenir el resultat fins a l’últim quart que va aconseguir ampliar l’avantatge (2-0) amb un gol de Vegas. El gol, però, va esperonar al conjunt visitant que, amb el vent a favor, van posar al Barça contra les cordes. El Sant Andreu va aconseguir retallar distàncies (2-1) però no va ser capaç d’empatar el partit i evitar la victòria blaugrana.

ALEVÍ C 2–1 CORNELLÀ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Partit molt disputat entre el primer i el segon classificat de la categoria. L’Aleví C del Barça, gràcies a la victòria, deixa ara al Cornellà a sis punts de distància. El triomf va ser complicat per diverses circumstàncies, com ara la pressió dels visitants, els seus contraatacs, i també el fort vent que va bufar durant tot el partit. Després d’un gol de Marc Alegre, el Cornellà va poder empatar el marcador abans del descans. En un tercer quart de més control, el Barça va tornar a avançar-se gràcies a un altre gol d’Alegre. En l’últim període el Cornellà va intentar empatar de nou amb molta insistència, però a base de coratge i intensitat, els nois d’Alex Gómez van sumar tres punts més.

ALEVÍ D 9–0 EUROPA. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Golejada contundent de l’Aleví D contra l’Europa en seu compromís a la Ciutat Esportiva. Tot i un primer quart sense gols, els primers van arribar en el segon període Cartaña, Romero i Casas van encetar la golejada (3-0) en tant sols quatre minuts. Abans d’acabar el període Roca i Romero, novament, van ampliar l’avantatge blaugrana (5-0). Amb el partit més que sentenciat, el conjunt barcelonista van jugar a plaer i van ampliar la golejada amb gols de Garrido, Escoto i Roca i Romero, novament. L’Aleví D segueix líder en solitari a tres punts del segon classificat, el Santboià.

ESPANYOL 1–1 BENJAMÍ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Empat en el derbi entre el Benjamí A i l’Espanyol a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. L’Espanyol va ser el primer en avançar-se en el marcador i va aprofitar el gol per mantenir el domini del partit. No va ser fins a la represa que el conjunt Sergi Milá va recuperar la seva millor versió de joc. En el tercer i quart període els blaugrana van disposar d’un bon nombre d’ocasions per aconseguir igualar el marcador. En una d’elles, Pelaz va posar la igualada al partit. Els barcelonistes, tot i les posteriors ocasions no van aconseguir desfer l’empat contra l’Espanyol.

BENJAMÍ B 15–0 BEGUES. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Incontestable golejada del Benjamí B que va quedar encarada des de ben aviat. En els primers quatre minuts van arribar tres gols, i al final del primer quart el marcador era de 4-0. Dos gols més van arribar abans del descans, i en el tercer període es va arribar fins al 10-0. Cinc gols més en l’últim quart van tancar una contundent victòria. Xavier Pérez, amb quatre gols, va ser el màxim golejador. Per la seva banda, Arnau Ollé, Pau Servat i Antonio Gómez van sumar-ne dos. Nadir, Hugo, Sicu Camara i Gabriel Martínez també van veure porta, i un jugador visitant va marcar en pròpia porteria.

BENJAMÍ C 8–1 SANT ILDEFONS. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Golejada del Benjamí C davant el Sant Ildefons a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. López i Segarra van confirmar el clar domini local posant el 2-0 al marcador. Garrido, amb dues dianes, es va apuntar a la festa i va ampliar l’avantatge a un resultat quasi insalvable. Jurado va marcar el cinquè i Garrido, marcant el seu segon, va posar el 6-0 al marcador. Amb el rival a la seva mercè, Garrido va aconseguir el seu hat-trick i Gázquez va tancar la golejada blaugrana. Martínez va marcar el gol de l’honor pel conjunt visitant (8-1). El Barça, amb 42 punts, segueix líder de la lliga amb un més que el segon classificat, el Cornellà.

PIERA 0–8 BENJAMÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Golejada del Benjamí D a Piera per seguir en la persecució dels dos primers classificats. Tot i l’ampli marcador, els blaugranes només van poder marcar un gol durant tota la primera part gràcies a Adrià Capdevila. Ja al segon temps, l’encert dels barcelonistes de cara a porteria va millorar notablement i els gols van anar arribant. Sergi Oriol, que acabaria fent un hat-trick, va ampliar distàncies, i després Pol Melet, Pablo Meléndez, Marc Olmo i un gol en pròpia porteria van tancar el definitiu 0-8 del Benjamí D contra el Piera.

Pª BARCELONISTA CINC COPES C 5–5 PREBENJAMÍ. LLIGA FUTBOL 7

Empat amb festival de gols el del prebenjamí en la seva visita. Ros va avançar als blaugrana al minut 2, però Figueroa va empatar instants posteriors. El Barça es va tornar a avançar amb un gol d’Hernández, però abans de finalitzar el primer quart Roda va tornar a empatar (2-2). Al segon quart el Barça va ampliar l’avantatge amb dos gols d’Ortega i López (2-4). Figueroa, però, va aconseguir empatar amb dues accions personals (4-4). Sánchez va tornar a avançar al conjunt blaugrana però, per no trencar el guió, Roda, aconseguint el seu segon gol, va firmar l’empat definitiu (5-5).

Resultats dels equips femenins:

ESCOLA BONAIRE 3–4 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Victòria ajustada del Femení B contra el cuer, que va estar marcada per l’expulsió de la portera blaugrana a la primera part. Les noies de Joaquim Querol van sortir dominant i es van avançar amb un gol d’Elba. L’empat va arribar ràpid, però als 25 minuts Carola va tornar a posar en avantatge al Barça. La jugada del 2-2 va significar l’expulsió de la portera blaugrana, i més tard una confusió defensiva va provocar el tercer gol local. A la segona part el Femení B va dominar completament el joc i va gaudir de nombroses ocasions. Andrea, amb dos gols, va capgirar el marcador i el conjunt blaugrana es va emportar tres punts més que permeten seguir lluitant per la primera posició.

PUBILLA CASAS 2–2 JUVENIL-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Primer empat de la temporada del Juvenil-Cadet i primers punts que se li escapen. Tot i uns primers minuts bons de l’equip, les blaugranes no van saber foradar la porteria local i el joc es va traslladar al mig del camp. Amb 0-0 al marcador, el partit va canviar molt després del descans. El conjunt blaugrana va sortir molt bé i es va avançar aviat en el marcador amb un gol de Laia Castilla. Pocs minuts després, però, un magnífic gol de falta del Pubilla Casas, amb un llançament des de 30 metres, va igualar el resultat. Després de l’empat, la reacció blaugrana va ser instantània i després de moltes ocasions, un córner rematat per Carla Rivera va picar en una jugadora local i es va convertir en l’1-2. Quan semblava que la victòria seria per al conjunt de Jordi Ventura, una falta des de la banda va tornar a situar l’empat. Els últims minuts a la desesperada buscant un tercer gol no va tenir premi i el Juvenil-Cadet blaugrana va deixar escapar els primers punts de la temporada.

CE SABADELL 0–6 INFANTIL-ALEVÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Treballat triomf de l’Infantil-Aleví, que segueix en un gran estat de forma i continua comptant els seus partits per victòries. Contra el Sabadell, les blaugranes es van trobar amb un equip molt intens que va complicar el joc, i que va retardar l’arribada del primer gol, obra de Paula Hita, fins a la mitja hora. Un cop oberta la llauna, un gol en pròpia porteria i més tard dos gols de Paula Navas en dos minuts van ampliar les distàncies fins al 0-4. En la recta final, amb la victòria ja decidida, Laia Muñoz i un altre gol en pròpia porteria van tancar la golejada per 0-6 contra un bon Sabadell que busca enganxar-se a la zona alta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut