Torna el ‘Tots al Camp amb Estrella Damm’

Torna el ‘Tots al Camp amb Estrella Damm’

Per cada compra mínima de cinc euros en productes Estrella Damm, la promoció permet obtenir 15 euros de descompte per veure el Barça al Camp Nou o gaudir d’un 2x1 al Palau Blaugrana

Estrella Damm, Premium Partner del FC Barcelona, va iniciar aquest mes de gener la promoció especial ‘Tots al Camp amb Estrella Damm’ per viure els partits del Barça al Camp Nou i també els de les seccions al Palau Blaugrana. La promoció permet obtenir 15 euros de descompte per veure jugar el Barça al Camp Nou en partits de Lliga, o bé un 2x1 en partits de bàsquet indicats al val i en tots els partits que les seccions de futbol sala, handbol i hoquei patins disputin al Palau Blaugrana.

Promoció exclusivament ‘on line’

Per la compra de 5 euros en qualsevol producte d’Estrella Damm, en els supermercats i hipermercats adherits a la promoció, el consumidor rebrà un val –anomenat ‘rasca’- amb un codi que podrà introduir al web del FC Barcelona quan realitzi la compra d’entrades dels partits que entren en la promoció.

Mecànica per gaudir del descompte:

En el mateix Val "rasca" que es rebrà al supermercat adherit a la promoció, s'explica que la compra s'ha de fer a la web de compra d'entrades del FC Barcelona, on s'ha de seleccionar el partit i un cop es vegi l'estadi del Camp Nou per Futbol o el Palau Blaugrana per seccions, a la part inferior s'haurà de clicar on posa "Si tens un codi promocional clica aquí", seleccionar la promoció Estrella Damm, identificar-se amb el val i s'aplicarà el descompte. Només caldrà finalitzar la compra per gaudir de l'espactacle.

Fins al 30 d’abril

Aquesta promoció d’Estrella Damm amb el FC Barcelona té validesa des del 15 de gener passat i fins al 30 d’abril. És el cinquè any consecutiu que Estrella Damm aposta per aquesta promoció, ampliant la seva durada en aquesta ocasió -4 mesos- i mantenint la gran novetat de l’any passat: els partits que es disputin al Palau Blaugrana també entren a la promoció d’enguany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut