El CVB-Barça s’imposa per 1 set a 3, al Canàries 2014

El vòlei femení blaugrana s’emporta un triomf de mèrit a Canàries, en la setmana prèvia de la Copa de la Reina

L’equip de la SúperLliga del Club es va acomiadar dels repetits i “singulars“ viatges a les illes Canàries, el tercer aquest any, amb un partit que duia tensió implícita des d’abans del xiulet inicial. I, a més, era la darrera prova abans de la gran cita de la Copa de la Reina de la propera setmana.

Errades al primer set

Un primer set ple d’errors i sense tensió se’l van endur les jugadores dirigides per Dani López, quan segur que esperaven molta més resposta per part visitant: 25-20.

Molt similar va ser el segon set. Ara, però, tot i reduir el nombre d’errors, era la tensió competitiva la que fallava. Els avantatges que les de Marta Gens assolien en el marcador eren recuperats pel joc més amb el cor que amb altra cosa de les ‘olímpiques’.

Així, i després de no saber aprofitar diferents avantatges en el marcador, s’arribava amb empat a 20 a les portes del final del set, principalment gràcies a l’experiència de les de Marta Gens, que van saber recuperar un 24-22 en contra, ara sí, amb la intensitat necessària per poder-ho fer. I capgirat el parcial del final del set, les locals ja no van saber aprofitar l’oportunitat. Finalment, el 27-29 demostrava com de prop del desastre havia estat l’equip.

Milloren positivament

I amb la lliçó ben apresa van tornar a la pista en el tercer set, i ja des del principi, ara sí, van començar a demostrar que la diferència en la classificació no era fruit de la sort. Joc variat, bona defensa i atacs encertats van desarmar aviat l’equip canari. De mica en mica la diferència es va anar eixamplant fins al 15-25 final.

I el mateix perfil hi va haver en el quart i definitiu set. L’ensurt havia passat i les cares de sorpresa del principi del partit s’havien tornat somriures.

La setmana vinent els espera una cita històrica amb la Copa de la Reina, ja que fa molts anys que cap equip català disputa aquesta competició.