Jordi Cardoner: “Els ‘toons’ són una forma d’apropar el Barça a tots els públics”

Jordi Cardoner: “Els ‘toons’ són una forma d’apropar el Barça a tots els públics”

El vicepresident del Barça assisteix a la presentació del disc ‘Històries del Barça’, interpretat per Manu Guix Els Barça Toons, remodelats i amb un nou ‘look’ en 3D, tenen un paper protagonista en aquesta obra musical

Els Barça Toons s’endinsen en el món de la música amb el disc ‘Històries del Barça’, interpretat per Manu Guix i amb lletra de Gemma Larrégola. L’obra va presentar-se públicament a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, amb un protagonisme destacat d’aquests dibuixos animats culers.

El vicepresident Jordi Cardoner, representant del Club en aquest acte, va reconèixer que la presència dels ‘toons’ és “una forma d’apropar el Barça a tots els públics”, ja que tots portem un “trosset de nano a dins”. Cardoner, que va qualificar les lletres del disc com a properes a les sensacions del fan culer, també va destacar la capacitat del futbol de ser “esbarjo i lleure” i que tot això, en aquest disc, ho fan possible els 'toons' del Barça.

Cançons per reviure emocions

El disc ‘Històries del Barça’, que està a la venda des del 26 de novembre passat, inclou 14 cançons per viure les emocions més culers i pretén recollir totes les sensacions de l’aficionat al FC Barcelona. Els Barça Toons tenen un paper protagonista en aquest disc i hi donen el toc divertit i pròxim, amb històries protagonitzades per ells en els videoclips. El projecte ‘Històries del Barça’ presenta uns ‘toons’ amb nou ‘look’, remodelats, en full 3D i disposats a marcar gols i a viure aventures en una animació d’alta qualitat.

A banda del vicepresident Jordi Cardoner, l’acte va comptar també amb la presència de Pau Vilanova, responsable de la Comissió Social del FC Barcelona, i de Jordi Sellas, director general de creació i empreses culturals de la Generalitat de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut