El petit Dalí

El petit Dalí

Del 3 al 24 de març a les 12.30 h al Teatre Poliorama. Descompte d'un 15%.

Sinopsi:

Aquesta és la història d’un geni, més ben dit, d’un petit geni nascut a Figueres…
Així comença la història d’en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella… El que més li agrada és dibuixar, sobretot a la platja, lloc on cada dia quan surt de l’escola, hi va corrents per deixar volar la seva imaginació… Un bon dia troba dins l’aigua una clau grossa i brillant…, de qui deu ser? La il·lusió de saber d’on és la clau i sobretot què obre, el durà a recórrer un llarg viatge ple d’aventures.

Recomanat a partir dels 3 anys

Com s’hi pot assistir?

Es pot assistir trucant per telèfon i reservant dues entrades per carnet de soci del FC Barcelona al telèfon 934324369 (horari d'atenció 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h).

El soci s'haurà d'identificar amb el seu nom i cognoms i disposar del número de soci. Només els socis que hagin fet la prèvia reserva telefònica podran retirar les entrades a les taquilles del teatre, el mateix dia de la funció (a partir de les 11 h del matí fins a les 12 h, presentant el carnet de soci i DNI). La funció s’inicia a les 12.30 h.

'Creix amb el Barça' ofereix la possibilitat d'assistir a la 9a edició de la programació familiar VIU EL TEATRE que es duu a terme al Teatre Poliorama durant tota la temporada 2012/13 presentant el carnet de soci a la taquilla (dues entrades per carnet de soci).

Descompte d'un 15 % a les funcions.

*Entrades limitades

[[BOTOGRIS::Más información++::http://www.viuelteatre.com/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut