El millor Barça Regal de la temporada encadena onze triomfs consecutius

El millor Barça Regal de la temporada encadena onze triomfs consecutius

Amb aquesta ratxa els catalans han aconseguit situar-se en el tercer lloc de la Lliga Endesa i lideren el seu grup del Top 16 de l’Eurolliga El rècord de l’era Pascual és de 25 partits seguits guanyats entre totes les competicions la temporada 2009/10

És la millor ratxa de la temporada i encara pot ser ampliada si el Barça Regal continua creixent com a equip. Els 11 partits seguits guanyats del Barça de bàsquet s’han convertit en el millor registre de la temporada 2012/13, en què porten imbatuts des de fa un mes, ja sigui en l’Eurolliga, la Lliga Endesa o la Copa del Rei.

Aquests 11 partits, però, han servit per escalar posicions a la Lliga. Els blaugranes han passat en menys d’un mes a lluitar per entrar a la Copa del Rei –ho van aconseguir com a setens classificats- a passar a ser el tercer classificat amb un balanç de 13 triomfs i vuit derrotes. A més, a l’Eurolliga són els líders del grup F del Top 16 gràcies a un magnífic inici de 6 triomfs i tan sols una derrota contra el Khimki a Moscou. Enmig d’aquesta fita, la consecució de la Copa del Rei de Victòria amb tres partits per emmarcar.

Els pròxims partits del Barça Regal, contra el Fenerbahçe, el Múrcia, el Khimki, el Caja Laboral i l’Olympiacos poden marcar el final de temporada, tant a la Lliga Endesa com a l’Eurolliga. A Europa aconseguir els tres triomfs asseguraria virtualment el pas als play-off de la màxima competició continental i tenir a l’abast el primer lloc del grup.

A cinc d’igualar l’any passat

La millor ratxa de la temporada 2011/12 va ser de 16 triomfs entre l’Eurolliga i la Lliga Endesa. Del 20 d’octubre fins al 15 de desembre del 2011 els de Xavi Pascual van viure la millor ratxa de resultats
. També en van tenir una de 12, que es va trencar en la final de la Copa del Rei del Palau Sant Jordi contra el Reial Madrid. Si marxem cap a la temporada 2010/11 trobem el rècord fins aleshores de partits consecutius sumant la victòria (21). Del 19 de desembre del 2010 fins al 6 de març del 2011 els de Xavi Pascual no van fallar. Un total de 21 partits seguits guanyats –sumant també la Copa del Rei de Madrid- van ser la segona millor ratxa de l’era Pascual.

I és que la temporada de l’Eurolliga de París, els de Xavi Pascual van arribar a encadenar fins a 25 victòries, una xifra molt difícil de batre veient la igualtat que hi ha en totes les competicions. Del 21 d’octubre del 2009 fins al 23 de gener del 2010 els catalans van viure tres mesos immaculats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut