Campions de la Minicopa (5-1)

L’equip infantil del Barça Alusport s’ha imposat a l’Inter Movistar a la final de la Minicopa, celebrada aquest migdia a Alcalá de Henares El blaugrana Juanjo Caro, autor de quatre gols a la final, ha estat designat millor jugador del torneig

Hores abans de la final de la Copa d’Espanya entre el FC Barcelona Alusport i ElPozo Múrcia ha tingut lloc al mateix recinte, el pavelló Caja Madrid d’Alcalá de Henares, la final de la Minicopa Infantil 2013. Una final que ha enfrontat l’infantil del Barça Alusport amb l’Inter Movistar i que el conjunt barcelonista s’ha endut amb solvència gràcies al bon treball d’equip liderat per un eficient Juanjo Caro.

Precisament ha estat Juanjo qui ha obert la llauna al minut 2, i tot seguit ha estat Álex Cerrón qui ha posat el 2 a 0 al marcador. Al 12 ha arribat el tercer gol del Barça Alusport i el segon de Juanjo del seu compte particular quan ha sorprès el porter de l’Inter amb un xut a mitjana distància. L’Inter ha retallat distàncies amb un doble penal transformat per Dani Gómez. Però abans del descans de nou Juanjo ha resolt un penal a favor per als blaugranes.

Al segon temps el conjunt madrileny ha buscat la remuntada sense gaire fortuna ja que s’ha trobat al davant un infantil blaugrana molt concentrat. El 5 a 1 ha arribat del protagonista del partit, Juanjo, que ha tancat el marcador al minut 34.

El capità Mario Silva ha estat l’encarregat d’aixecar el títol de campió de la Minicopa, mentre que Juanjo, pitxitxi de la competició, amb nou gols, s’ha endut el premi al millor jugador del torneig.