La Copa del Rei de bàsquet, al Museu

La Copa del Rei de bàsquet, al Museu

Juan Carlos Navarro, capità del Barça Regal, ha estat un dels encarregats d’oferir aquest dimarts la Copa del Rei de bàsquet al Museu del Club i s’ha mostrat positiu pel que fa a la seva recuperació

Aquest dimarts el Museu del Barça ha incorporat una Copa més a les seves vitrines. En un oferiment encapçalat pel directiu responsable de l’àrea de bàsquet, Joan Bladé, pel secretari tècnic, Joan Creus, per l’entrenador del Barça Regal, Xavi Pascual, i pel capità de l’equip, Juan Carlos Navarro, la Copa del Rei ha estat incorporada al palmarès del Club de la mà del mateix Navarro.

Un capità optimista

En l’entrega, Juan Carlos Navarro s’ha mostrat optimista pel que fa a la seva recuperació i ha reconegut que es troba millor amb el treball del dia a dia: “Vull intentar estar bé de cara a quan vingui la part dura de la temporada, l’objectiu per a mi és estar bé per a la part important”. El jugador blaugrana també ha dit que afronta la recuperació amb “normalitat” i que el seu únic desig és ajudar l’equip. Pel que fa al partit d’Eurolliga, en què el Barça Regal jugarà aquest dijous a la pista de l’Olympiacos grec, Navarro espera que “si no passa res, l’equip serà als play-off”.

Lloances a l’equip

Joan Bladé, per la seva banda, ha parlat de la Copa del Rei com “un títol guanyat a pols, venint d’un rendiment irregular, a l’hora de la veritat l’equip ha estat present”. El directiu ha afegit que l’equip “venia de lesions, d’incorporar novetats i no érem favorits, però hem demostrat qui som, esperem omplir les vitrines del Museu els pròxims anys”. Finalment, Joan Creus s’ha mostrat molt content per la incorporació d’Ante Tomic, que va completar un mes de febrer extraordinari, i ha demostrat tot el seu suport a Navarro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut