Millora de localitats Palau Blaugrana 2013

Millora de localitats Palau Blaugrana 2013

El FC Barcelona ofereix als socis amb abonament al Palau Blaugrana la possibilitat d’un canvi de localitat a partir del 26 de febrer

El Club té disponibles 124 abonaments per a la millora de localitats (49 Zona 1, 28 Zona 2, 26 Zona 3 inf. i 21 Zona 3 sup.).

El soci abonat que ho desitgi, pot optar per fer un canvi de la seva localitat al Palau, sempre depenent de les disponibilitats del Club, tenint en compte les condicions següents:

- És imprescindible haver fet previament la inscripció al formulari web.

- Un cop finalitzada la inscripció, rebreu una convocatòria per optar a efectuar el canvi a l'OAB.

- Els socis amb la distinció Palau Ple tenen prioritat per fer el procés de millora.

- No podran participar en el procés de millora els socis que van fer millora de localitat a les dues darreres temporades. Tampoc podran optar a la inscripció per a la millora de localitat els socis abonats que durant els darrers 24 mesos hagin fet un canvi de nom o permuta.

- Cal presentar a les nostres oficines els originals del DNI, del carnet de soci 2013 i l'abonament de la temporada 2012/13, que hauran d'estar al corrent de pagament.

Socis abonats i amics de les seccions:

Tots els socis abonats a les seccions d’handbol, futbol sala o hoquei patins així com el col·lectiu d'amics d’aquestes mateixes seccions també tenen la possibilitat de sol·licitar un canvi de la seva localitat. Per fer-ho, s’hauran d’adreçar a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista els dies 25 o 26 de març en horari de 10 a 18 hores sense prèvia inscripció a la web. Els requisits per sol·licitar aquesta millora són els mateixos que per als abonats a l’estadi o bé a la secció de bàsquet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut