El FC Barcelona i la Federació Catalana de Futbol signen un conveni de col·laboració per donar suport al futbol formatiu català

El FC Barcelona i la Federació Catalana de Futbol signen un conveni de col·laboració per donar suport al futbol formatiu català

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència dels directius Jordi Mestre i Ramon Pont, i el president de la FCF, Andreu Subies

El FC Barcelona i la Federació Catalana de Futbol han signat aquest migdia a les instal·lacions del Club un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promocionar el futbol formatiu català, així com el futbol femení, el futbol sala i la formació d’entrenadors.

L’acte de signatura ha comptat amb l’assistència del president de la Federació Catalana, Andreu Subies, i dels directius del FC Barcelona Jordi Mestre, responsable del futbol formatiu, i Ramon Pont, vicepresident de la Fundació FC Barcelona.

Fins al 30 de juny de 2016

Aquest acord entra en vigor des del moment d’aquesta signatura amb caràcter retroactiu des de l’inici d’aquesta temporada i tindrà vigència fins al 30 de juny de 2016.

El FC Barcelona es compromet a prestar la màxima col·laboració a la Federació Catalana de Futbol en l’organització, promoció i disputa dels partits que disputen les Seleccions Catalanes de futbol en les diverses categories.

El Club cedirà les instal·lacions d’acord amb la disponibilitat i les condicions pactades entre les parts per a l’organització de partits i entrenaments de les seleccions catalanes i facilitarà la participació dels jugadors seleccionats en cadascuna de les categories.

A més, el FC Barcelona col·laborarà en altres activitats que desenvolupi la Federació Catalana de Futbol i contribuirà a l’organització de jornades de promoció del futbol formatiu que tinguin per objecte la difusió de la pràctica esportiva i els valors que la conformen.

Col·laboració de la Fundació

Aquest conveni també recull la col·laboració de la Fundació del FC Barcelona quant a l’aportació d’una quantitat econòmica per al desenvolupament de projectes concrets en matèria de promoció del futbol formatiu a Catalunya. La Fundació del FC Barcelona aprovarà i supervisarà cada temporada el destí d’aquesta aportació econòmica, de manera que es garanteixi l’objectiu final, que és el de donar suport al futbol formatiu.

Per part de la Federació Catalana de Futbol, el compromís amb el FC Barcelona és el de col·laborar en les jornades i actes que organitzi el Club i la seva Fundació i en els projectes que desenvolupi l’Agrupació Barça Jugadors mitjançant cursos de formació per a entrenadors i monitors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut