Eusebio: “Ens fa il·lusió jugar a El Molinón”

Eusebio: “Ens fa il·lusió jugar a El Molinón”

El Barça B ha fet aquest divendres l’últim entrenament abans de viatjar a Gijón per enfrontar-se aquest dissabte a l’Sporting (18 hores) Eusebio respecta molt un equip “amb molt de prestigi, que compta amb jugadors de molta qualitat”

El Barça B viatja aquest divendres a Gijón amb l’objectiu de mantenir la dinàmica positiva de tres jornades sense conèixer la derrota. El Molinón espera aquest dissabte (18 hores, Esport3) un filial blaugrana que “vol seguir creixent com a equip”, en paraules del seu entrenador, Eusebio Sacristán. “Ens fa il·lusió jugar a El Molinón i fer un bon partit per poder mostrar el nostre joc. Haurem de treballar bé però estem preparats”, ha afegit el de La Seca.

Rival històric

L’entrenador blaugrana ha elogiat l’Sporting de Gijón, conjunt que esgota les seves últimes esperances de retornar a Primera Divisió després d’uns quants anys jugant a la màxima categoria. “Estem molt motivats per poder afrontar aquest partit davant d’un rival de prestigi. L’Sporting va començar la Lliga amb dificultats, però, a poc a poc, ha anat millorant. Compta amb jugadors de qualitat a les seves files”, ha confessat Eusebio.

Ilie i Masip tornen a la convocatòria

El filial viatja a Astúries amb 18 convocats, entre els quals destaquen Ilie, que no va poder jugar davant el Còrdova per sanció, i Masip, que va anar convocat amb el primer equip. Bañuz repeteix i Oier Olazábal té previst entrenar-se dissabte amb el primer equip. En aquest sentit, Eusebio s’ha mostrat molt satisfet per la qualitat que té l’equip sota els pals: “Bañuz va confirmar l’altre dia davant el Còrdova que tenim tres bons porters. Ha demostrat tenir les condicions per jugar en aquesta categoria i estem molt contents per ell”.

Kiko Femenía, en la fase final d’un refredat, i Lobato, encara amb molèsties al genoll, es queden a Barcelona juntament amb Edgar Ié i Agostinho Cá, per decisió tècnica, i els lesionats de llarga durada Juste i Grimaldo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut