Barça Intersport: A Silkeborg mirant a Colònia

Barça Intersport: A Silkeborg mirant a Colònia

El Barça d’handbol té davant el Bjerringbro-Silkeborg el primer gran pas per arribar a la Final a Quatre de Colònia

Diumenge a les 17h, primer gran pas per als homes de Xavi Pascual en el camí cap a la Final a Quatre. A Silkeborg tenen l’anada de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League, i es trobaran amb un equip que és la base de la selecció danesa, sotscampiona del món.

Amb tot i tothom

Els blaugranes arriben a la cita de l’anada de vuitens amb tota la plantilla a la disposició de Xavi Pascual i realitzant una temporada que, pel que fa als resultats, està fregant la perfecció.

El Barça Intersport va finalitzar en primer lloc del Grup D amb nou triomfs i una derrota, per un gol, a Berlín. Aquest primer lloc va fer que els blaugranes s’emparellessin amb el danesos, quarts del grup C, en el sorteig que es va celebrar a Viena.

Després rotar diversos jugadors del primer equip durant els partits de Lliga previs a la Champions, els blaugranes entren a la fase decisiva d’Europa que s’inicia avui a Dinamarca.

Rival de gran nivell

El Bjerringbro-Silkeborg va arribar a la Champions en condició de sotscampió de la lliga Danesa i ocupant la plaça de l’AG Copenhaguen. Quarts del Grup C de la primera fase, presenten un equip de gran qualitat tècnica.

Destaquen tres homes al seu equip: el primer, el central Rasmus Lauge, cervell de l’equip i jugador que s’incorporarà la propera temporada al THW Kiel alemany. El segon, el veterà Kasper Nielsen, que, amb 37 anys, continua mostrant el seu talent a Silkeborg. El tercer, el pivot Henrik Toft Hansen, un home perillós als 6 metres.

Els dos estilets ofensius dels homes entrenats per Casten Albrektsen són Mortensen, amb 48 gols a Europa, i Jorgesen, amb 39. És un equip que està situat al segon lloc de la Lliga danesa, al darrere del Kolding.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut