Eusebio: “L’Osca anirà a totes”

Eusebio: “L’Osca anirà a totes”

El Barça B ha fet l'última sessió preparatòria, amb cinc jugadors del Juvenil A, aquest divendres abans d’enfrontar-se amb l’Osca Eusebio té deu baixes, però tot i això aquesta setmana han format "un grup molt sòlid per afrontar el partit amb garanties"

El filial del FC Barcelona ha tingut una setmana atípica a causa de les nombroses baixes per les convocatòries de les seleccions i diferents lesions per preparar el partit d’aquest dissabte davant l’Osca (18 hores).

Aquest partit es presenta complicat per la difícil situació del rival, que vol sortir de la zona de descens. “L’Osca anirà a totes. S’estan jugant la salvació però hem de pensar en nosaltres, ja que aquests tres punts també són importants per al nostre equip”.

Setmana d’entrenaments no habitual

Eusebio ha tingut una setmana de treball una mica diferent del que és habitual. I és que a més dels cinc juvenils que han reforçat l’equip, s'han entrenat conjuntament fins dijous amb alguns jugadors del primer equip que no han anat convocats amb la seva selecció com ara Jonathan dos Santos, Pinto i Abidal.

“Aquesta setmana hem format un grup molt sòlid per afrontar el partit amb garanties. Hem treballat amb la mentalitat de poder estar preparats per a aquest partit”, ha declarat Eusebio aquest divendres.

“El partit amistós davant l’Istres de dimarts ens ha servit per valorar el punt de forma dels jugadors. Ens va donar molta informació sobre ells”, ha afegit el tècnic.

Els cinc juvenils

Eusebio Sacristán ha fet una anàlisi dels cinc reforços d’aquesta setmana procedents del Juvenil A de Jordi Vinyals a la roda de premsa d’aquest divendres.

Robert Costa: “Central físic amb bona sortida de la pilota. Ideal per al nostre joc”.

Bagnack: “És un defensa ràpid, dinàmic i agressiu. Està millorant molt en la sortida de la pilota i està preparat”.

Lucas Gafarot: “Lateral esquerre ràpid que aporta molt ofensivament”.

Sergi Samper: “Jugador especial que ocupa una posició de ‘4’, clau per a aquest equip. Té molt bona tècnica i dóna gust com desplaça la pilota. És un plaer veure’l jugar”.

Pol Calvet: "És un interior amb bon físic, qualitat i bona arribada que té bon xut des de la mitjana distància”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut