Juvenil A – AEC Manlleu: Remuntada de campió (3-2)

El conjunt de Jordi Vinyals ha remuntat un 0-2 advers amb dos gols de Cristian Herrera i un de Munir, que ha pujat del Juvenil B

Victòria in extremis del líder de la categoria davant un Manlleu que ha plantat cara des de bon principi. Els d’Osona han estat més intensos que els blaugranes i han aprofitat els primers 45 minuts per sorprendre a la Ciutat Esportiva. Al minut 40, a la sortida d’un córner, Oriol ha aconseguit el primer gol per al conjunt visitant. Dos minuts més tard, Ot, també a la sortida d’un córner, ha ampliat l’avantatge per als osonencs.

Deu minuts per canviar la història

La represa ha servit perquè el conjunt de Jordi Vinyals recuperés el rumb i les sensacions que els han portat a conquerir el títol de Lliga. La intensitat dels blaugranes ha anat en augment i les ocasions s’han multiplicat, tot i que els gols que han certificat la remuntada no han arribat fins als últims deu minuts.

Cristian Herrera ha culminat una bona jugada personal per retallar distàncies (1-2). Els blaugranes no han abaixat els braços i, interceptant una centrada, Munir, jugador que ha pujat del Juvenil B, ha firmat l’empat quan el partit ja estava en temps de descompte. Quan la igualada semblava definitiva, ha tornat a aparèixer Cristian per aconseguir, in extremis, el seu segon gol i la diana que ha certificat una gran remuntada del líder de la categoria.