Audi winter driving experience 2013

Audi winter driving experience 2013

El passat 15 i 18 de març, Audi va obsequiar als socis del FC Barcelona amb 40 places exclusives per poder experimentar un curs de conducció sobre neu i gel al circuit que la marca té a l'estació d'esquí de La Molina durant la temporada de neu.

Els guanyadors de l'Audi Winter driving Experience van gaudir d'aquesta experiència única a càrrec dels experts instructors de l'escola de conducció Audi.

Cada participant va descobrir per si mateix la potència, la fiabilitat i el rendiment de la gamma de vehicles Audi, tots ells equipats amb tecnologia quattro, i va poder comprovar, de primera mà, el seu comportament sota les condicions més advereses.

Comentari Soci (Judit Feliu): Agraïr-vos tot el que heu fet avui perquè ho passéssim genial i perquè tot sortís bé. Ha estat una sort enorme poder gaudir d'un dia com el d'avui.

La jornada va començar amb un matí carregat d'acció sobre rodes i derrapades trepidants, i va acabar amb un bon dinar de germanor per baixar l'adrenalina, on el bon ambient i les anècdotes al volant dels socis del FC Barcelona van ser les protagonistes.

Comentari Soci (Victor Azor): Va ser un plaer gaudir d'aquest esdeveniment AUDI, i esperem retrobar-nos aviat!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut