Leo Messi pot tancar el cercle a Vigo

Leo Messi pot tancar el cercle a Vigo

El crac argentí duu 18 partits seguits marcant a la Lliga i dissabte podria completar tota una volta veient porta En tot aquest temps, el ‘10’ ha signat un total de 28 gols, sent Osasuna la víctima amb més dianes rebudes (4)

Leo Messi es troba a un partit de tornar a fer història. Un gol aquest dissabte a Balaídos permetria el crac argentí assolir una fita fins ara inèdita: marcar durant tota una volta de forma consecutiva. A hores d’ara, Messi encadena 18 jornades veient porta i el Celta es presenta com l’última víctima del ‘10’ blaugrana. L’equip gallec ja va escapar del Camp Nou sense encaixar cap diana de Messi el passat 3 de novembre (3-1).

28 gols en 18 partits

Des d’aquell dia, Messi no ha parat de marcar. En 18 partits ha signat un total de 28 gols, sent l’Osasuna el rival que més en va rebre (4 gols). Un total de set equips (Saragossa, Llevant, Athletic Club, Betis, Atlètic de Madrid, Granada i Rayo Vallecano) han encaixat un doblet de l’argentí, i fins a deu (Mallorca, Valladolid, Espanyol, Màlaga, Reial Societat, València, Getafe, Sevilla, Madrid i Deportivo) han rebut un únic gol de Messi en aquesta volta històrica.

Un únic gol al Celta

El rival d’aquest dissabte, el Celta, ha encaixat un únic gol de Leo Messi a la Lliga. Va ser en l’última visita del Barça a Balaídos, el 2-3 de la temporada 2006/07, en què l’argentí va signar l’1-2 contra uns gallecs que comptaven amb José Manuel Pinto sota pals.

A la Lliga, Messi ha marcat a un total de 30 equips diferents. El Celta, l’Alabès i l’Albacete són els cuers en un rànquing d’equips més golejats per Messi a la competició de la regularitat. Tots tres han rebut una única diana del ‘10’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut