Qui serà el rival del Barça Regal als quarts de final de l'Eurolliga?

Qui serà el rival del Barça Regal als quarts de final de l'Eurolliga?

El rival del Barça Regal als quarts de final de l’Eurolliga sortirà del Panathinaikos-CSKA i del Reial Madrid-Anadolu Efes Si el Panathinaikos i el Reial Madrid guanyen els partits que disputaran a casa el rival dels de Pascual seria l’Efes turc

El Barça Regal estarà pendent del grup E del Top 16 per saber qui serà el seu rival als quarts de final de l’Eurolliga. Els blaugranes, que comptaran amb el factor pista a favor en la propera eliminatòria, s’hauran de fixar en només dos partits per saber qui serà el seu rival. El Panathinaikos - CSKA de Moscou i el Reial Madrid - Efes Pilsen, tots quatre classificats, es repartiran les posicions finals del grup.

Amb triomfs locals...

Si s’imposen els equips que juguen l’últim partit a casa, en aquest cas el Panathinaikos i el Reial Madrid, el rival del Barça Regal seria l’Anadolu Efes, que mantindria l'actual posició, quarta del grup E, i se les hauria contra els de Xavi Pascual, el millor equip de l'Eurolliga fins ara.

Visita a Grècia?

Un altre dels que també pot ser el rival dels blaugranes als quarts de final és el Panathinaikos. Si el conjunt grec cau a casa contra el CSKA de Moscou es classificarà finalment com a quart classificat faci el que faci l’Anadolu Efes, que li té guanyat l’average. Per tant, als grecs només els val guanyar si no volen veure’s les cares amb el Barça Regal.

El Madrid, a quarts?

Els de Pablo Laso seran el rival del Barça Regal en cas que els blancs, que han caigut en els últims tres partits de la competició, perdessin a casa contra l’Anadolu Efes i que el Panathinaikos guanyés el CSKA. En aquest cas l’eliminatòria de quarts de final –al millor de cinc partits– seria entre madrilenys i catalans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut