Remuntada, escut i presentació de cartell

Remuntada, escut i presentació de cartell

Jornada intensa en la prèvia al partit davant del Sevilla

El dissabte al vespre va ser una jornada d’intensa activitat penyística a les instal·lacions del Camp Nou. Una presentació de cartell, amb recepció a diverses penyes inclosa, i una inauguració d’escut van ser la prèvia al partit davant del Sevilla.

Trobada de Castella-La Manxa

La Sala París va ser l’escenari de la presentació del cartell de la VIII Trobada de Penyes Barcelonistes de Castella – La Manxa, que tindrà lloc a finals de juny a la localitat de Ciudad Real Pedro Muñoz. La Peña Barcelonista Los Pedroteños serà la organitzadora d’aquest esdeveniment.

A l’acte hi van assistir Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident del FC Barcelona, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social. Daniel Peinado, president de la PB Los Pedroteños, i Jose Mayenco, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Castella-La Manxa, van encapçalar la representació de les penyes manxegues, que comptava amb uns setanta penyistes de diverses penyes de la zona.

Un nou escut al Gol Nord

La Rampa Sud del Camp Nou va acollir un cop més la inauguració d’un escut. La Peña Barcelonista Huelva Costa de la Luz en va ser la protagonista. Daniel Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, va fer els honors de descobrir la placa, juntament amb el president de la penya, Jesús Francisco Muñoz.

La vetllada va finalitzar amb una treballada victòria dels de Tito Vilanova davant del Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut