Nova ubicació de l’Oficina d’Atenció a les Penyes

Nova ubicació de l’Oficina d’Atenció a les Penyes

El president Sandro Rosell va ianugurar aquest dijous la nova Àrea Social Situada a l’antic Blaugrana 2, es referma el compromís d’una millor atenció a les penyes

Aquest dijous al migdia va quedar oficialment inaugurada la nova Àrea Social, situada a l’antic Palau Blaugrana 2. El president Sandro Rosell ha visitat les noves instal·lacions acompanyat del vicepresident Jordi Cardoner i Casaus i els directius Toni Freixa, Jordi Moix, Eduard Coll, Pilar Guinovart, Jordi Mestre i Josep Ramón Vidal-Abarca.

L’acte el precedia una roda de premsa a càrrec del vicepresident Jordi Cardoner, el directiu Jordi Moix, així com també de l’autor del projecte, l’arquitecte Albert Blanch, a la Sala Ricard Maxenchs. Un cop finalitzada la visita a les noves oficines, la cloenda s’ha celebrat a l’Auditori 1899, amb capacitat per a unes set-centes persones.

Història al servei de la massa social

Amb unes instal·lacions modernes i funcionals, l’Àrea Social engloba l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, l’Oficina d’Atenció a les Penyes, l’Oficina d’Atenció Especialitzada, així com també l’Oficina del Síndic dels Socis i les Sòcies. Per tant, es tracta d’una oficina integral enfocada a un dels actius més importants, més valorat i, sens dubte, el més distintiu del FC Barcelona: la seva massa social.

La nova Àrea Social ha volgut destacar la història de les instal·lacions, mantenint l’estructura del Palau Blaugrana 2, així com també fer un recordatori a una paret de pràctica futbolística, un símbol en què es va plantar la llavor de l’esperit de la Masia.

L’OAP, amb els horaris habituals

Tot i el canvi d’ubicació, l’OAP segueix la seva tasca d’atenció presenciala les penyes, per correu electrònic o bé telefònicament, amb els horaris habituals.

Per consultar els horaris d’atenció i la informació de contacte de l’Oficina d’Atenció a les Penyes, feu clic aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut