Cinc escuts i un cartell de trobada

Cinc escuts i un cartell de trobada

Aquest dissabte va ser una jornada amb una activitat penyística molt intensa A banda del plenari i la visita a la Nova Àrea Social amb els delegats, cinc penyes van inaugurar el seu escut, i també es va presentar un cartell de trobada

Sempre hi ha alguns partits durant la temporada que són d’intensa activitat penyística. Aquest dissabte, sabent amb antelació que el partit es jugava, va ser l’ocasió perfecta perquè les penyes organitzessin viatges massius.

Presentació de cartell a la Sala de Juntes

La Sala de Juntes va acollir la presentació de cartell de la Trobada de Penyes de Lleó i Província, que aquest any arriba a la seva cinquena edició. Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona, i Manuel Fernando Nieto, president de la penya organitzadora, la Peña Paramesa Barcelonista, van ser els mestres de cerimònies. La trobada tindrà lloc a Santa María del Páramo el proper 8 de juny.

Cinc escuts més al Gol Nord

Cinc penyes van inaugurar el seu escut al Gol Nord. La primera fou la Peña Barcelonista Nicolau Casaus de Algarinejo, de Granada. Daniel Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, i José Antonio Lizana, president de la penya, van ser els encarregats de descobrir l’emblema.

Tot seguit, el directiu de la Comissió de Penyes Xavier Ilincheta fou el representant del Club en l’acte d’inauguració de la placa de la Peña Barcelonista El Zorro Culé. El seu president, Manuel León, encapçalava la delegació d’aquesta penya d’Extremadura. De Badajoz també venia la Peña Barceloinsta La Jarrilla Gargalicas. El mateix Ilincheta va descobrir la placa amb el seu president, Álvaro Pajuelo.

En quart lloc, fou el torn de la Penya Blaugrana Eslovena Triglav. Una delegació d’uns quinze penyistes van viatjar des d’Eslovènia per veure com el seu escut quedava plasmat a la façana del Camp Nou. El president de la penya, Tomaz Babic va pronunciar unes paraules d’agraïment. Daniel Casanovas també va dir unes paraules en anglès, i va agrair l’esforç dels barcelonistes que havien recorregut molts quilòmetres. A l’acte també hi va assistir el Cònsol d’Eslovènia a Bacelona, el Sr. Albert Estrada, que va posar la màxima representació institucional a l’acte.

Per concloure la ronda, la Penya Barcelonista Centenario de Valladolid va inaugurar el seu escut. Maria Rosa Alcacer, presidenta de la penya, va fer els honors juntament amb la directiva de la Comissió de Penyes Elvira Pou.

Activitat també a la Llotja del Palau

A més, la Penya Blaugrana de Carme va estar representada al partit d'handbol entre el FC Barcelona Intersport i el BM Villa de Aranda, en què els de Xavi Pascual es van imposar per 31 a 27. Eduard Coll, Directiu de l'Àrea Social i de l'Àrea Esportiva (Handbol), i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, van rebre Joan Carles Còdol, president d'aquesta penya de l'Anoia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut