Jornada d’escuts i llotja abans del Barça-Rayo

Jornada d’escuts i llotja abans del Barça-Rayo

Cinc penyes van inaugurar el seu escut i sis més van estar representades a la llotja

Abans del Barça – Rayo d’aquest diumenge, cinc penyes d’arreu van inaugurar el seu escut. Dues penyes de València, una de Lleida, una murciana i una del Baix Llobregat van estar de celebració.

La Penya Barcelonista de Xàbia va ser la primera, al Gol Sud de l’Estadi. Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, i el president de la penya, José Vicente Savall van fer els honors. També valenciana és la Penya Blaugrana de Chella, que a la porta 66 va veure com es descobria el seu emblema a càrrec del seu president, José Luis Estarlich, acompanyat del directiu de la Comissió de Penyes Xavier Ilincheta.

Les rampes del lateral van ser l’escenari de la inauguració de l’escut de la Penya Blaugrana d’Alguaire 2-6 i la Peña Barcelonista Hoya del Campo. Albert Jofre i José Antonio Martínez, presidents de les respectives penyes, van retirar la cortina juntament amb Jordi Durà.

Finalment, fou el torn de la Penya Barcelonista Iniesta 24, de Sant Feliu de Llobregat. Gabriel Pina, president de la peya i Xavier Ilincheta van destapar el logotip, que inauguraven per celebrar el vuitè aniversari de la penya, el número que porta aquest jugador.

Sis penyes a la Llotja Presidencial

A més, la Penya Barcelonista Iniesta 24, també va estar representada pel seu president a la Llotja Presidencial, juntament amb cinc altres penyes més. Joan Ros, president de la Penya Barcelonista de Mollet, Miquel Vila, de la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca, Josep Gomariz de la Penya Blaugrana Sant Vicenç de Castellet, Vicenç Notari de la Penya Barcelonista Martorell i Jose Piñeiro, de la Penya Barcelonista Prat-Potablava, van presenciar la victòria davant del Rayo Vallecano des de la zona noble de l’Estadi.

Es tracta d’una nova iniciativa en què, periòdicament, els presidents de penya estaran convidats a la Llotja, en reconeixement a la tasca i activitat de la penya com a ambaixadora al territori.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut