‘El fantàstic màgic d'Oz’

‘El fantàstic màgic d'Oz’

Entrades amb un 15 % de descompte per als socis del Barça fins el 28 d’abril al Teatre Poliorama.

Sinopsi:

La veterana companyia Sebastià Vergés ens presenta un muntatge amb innovadores titelles de guant català sobre la història “El màgic d’Oz”.

La Dorothy, el Llenyataire de Llauna, l’Espantaocells i el Lleó Poruc s’encaminen cap a la ciutat de les Maragdes, per mirar de trobar solució als seus problemes. Allà hi viu el màgic d’Oz que amb els seus poders, podrà acomplir els desitjos d’aquests personatges i donar a cadascun d’ells allò que més anhela. Mentrestant, pel camí, els nostres protagonistes ensopegaran amb gent de tota mena i viuran aventures d’allò més variades.

Recomanat a partir de 2 anys

Com s’hi pot assistir?

Es pot assistir trucant per telèfon i reservant dues entrades per carnet de soci del FC Barcelona al telèfon 934324369 (horari d'atenció 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h).

El soci s'haurà d'identificar amb el seu nom i cognoms i disposar del número de soci. Només els socis que hagin fet la prèvia reserva telefònica podran retirar les entrades a les taquilles del teatre, el mateix dia de la funció (a partir de les 11 h del matí fins a les 12 h, presentant el carnet de soci i DNI). La funció s’inicia a les 12.30 h.

'Creix amb el Barça' ofereix la possibilitat d'assistir a la 9a edició de la programació familiar VIU EL TEATRE que es duu a terme al Teatre Poliorama durant tota la temporada 2012/13 presentant el carnet de soci a la taquilla (dues entrades per carnet de soci).

*Entrades limitades.

[[BOTOGRIS::Més informació++::http://www.viuelteatre.com/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut