Joan Castells fa soci el seu nét

Joan Castells fa soci el seu nét

L’exvicepresident del Barça entre el 2000 i el 2002 ha acudit aquest dilluns a la nova seu social del Club acompanyat del vicepresident Jordi Cardoner

L’exvicepresident Joan Castells ha fet soci del FC Barcelona el seu primer nét, de nom Pablo. L’empresari vilanoví va ser dirigent de l’entitat blaugrana del 2000 al 2002, com a vicepresident primer. Aquest dilluns ha acudit a la nova seu social per tramitar l’alta del seu descendent. El vicepresident Jordi Cardoner i un dels seus fills l’han acompanyat.

“És la voluntat del padrí, dels pares i dels avis. Ens fa molt goig que ho sigui i que segueixi la tradició”, comentava Castells a les càmeres de Barça TV, ja amb el carnet.

Cardoner anima els socis a seguir renovant el cens

Des de la nova seu social, on hi ha instaurada l’Oficina del Cens, Jordi Cardoner ha aprofitat per encoratjar els socis perquè actualitzin el seu cens com més ràpid millor. “Volem sobretot evitar molèsties als socis en el darrer moment. Que no hi hagi acumulacions perquè quan el termini s’esgoti hi haurà cues. En som conscients, però volem que siguin les mínimes possibles”, ha indicat. El vicepresident de l’Àrea Social, a més, ha animat els socis a visitar i conèixer la seva nova seu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut