Xavi Pascual: “Ens hem quedat sense forces”

Xavi Pascual: “Ens hem quedat sense forces”

El tècnic del Barça Regal explica: “Hem portat el partit bastant correcte, però no hem sabut jugar en el tram final” “Serem capaços de canviar el xip i connectar-nos. Hem viscut moltes situacions com aquestes”, diu el de Gavà sobre els partits a Grècia

Xavi Pascual, tècnic del Barça Regal, ha comentat a la roda de premsa posterior al partit contra l’Herbalife Gran Canària que l’equip “s’ha quedat sense forces”. “No hem sabut jugar en el tram final tot i haver anat guanyant per 11 punts”, ha afegit. L’entrenador, a més, ha explicat: “El seu encert de 3 punts, combinat amb els nostres errors defensius, ha fet que el partit s’igualés en el tram final i quan s’ha decidit hem perdut dos rebots en defensa”.

Hem intentat ser dignes. Hem dosificat els minuts, donant-los als jugadors que més ho necessitaven i fins la lesió de Brad Oleson portàvem bé el partit”, ha analitzat Pascual, que ha afegit: “Serem capaços de canviar el xip i connectar-nos a Atenes. Hem viscut moltes situacions com aquestes i ara fa tres anys vam saber guanyar a Madrid”, ha recordat. Ha reconegut, a més, que l’equip té problemes en la posició d’aler-pivot: “Tenim un problema a la posició de ‘4’. En defensa i en atac. És una realitat que tenim en les últimes jornades i que ho hem de solucionar des de la part individual i des de l’equip. Ens fan més mal del compte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut