Bons resultats en el patinatge artístic sobre gel

Bons resultats en el patinatge artístic sobre gel

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la ciutat de Jaca el Campionat d'Espanya Infantil i la Copa Federació de Patinatge Artístic sobre gel

El FC Barcelona ha presentat 11 patinadors: quatre a la categoria ‘debs’, cinc a la d'infantil i dos a la de júnior 2a, en les dues proves disputades a la localitat aragonesa de Jaca. El balanç final ha estat molt positiu.

Tercers a ‘debs’

En la categoria ‘debs’, amb 22 patinadores, es va proclamar tercera d'Espanya la nostra patinadora Ingrid Riera, que va realitzar artísticament un programa impecable. Pel que fa a les seves companyes, Ariadna Sibera va quedar en novena posició; Masha Golouveb, en onzena posició, i Anna Royo, en setzena posició.

Aquestes últimes van fer una molt bona feina, tot i que era la primera vegada que es presentaven a un Campionat d'Espanya.

Campió i subcampiona, a júniors

En júnior 2a, en la categoria femenina, Ingrid Amarante va aconseguir la segona posició amb un magnífic programa. En la mateixa categoria masculina, es va proclamar campió Daniel Periz, amb un programa força net.

Dissabte, primera prova infantil

La categoria infantil és la que presentava més dificultat, perquè havien de lluitar pel títol 48 patinadores, i obligatòriament havien de dur a terme dos programes. Dissabte, en el programa curt, Maria Rodríguez va aconseguir el segon lloc a molt poques centèsimes de la primera. També Marta Guinovart aconseguia una molt bona plaça, ja que es va situar en la cinquena posició, a molt pocs punts de les primeres classificades.

Mònica Carratalà i Daniela Blanco van posicionar-se en la novena i desena plaça, respectivament, les quals també els donaven molt bones opcions per estar al grup de les primeres en el programa lliure.

Jade Plancke, que era la primera vegada que es presentava a un campionat d'aquesta categoria, va quedar en la vint-i-unena posició, amb un programa amb molt pocs errors. Júlia Puiggalí, en canvi, no va poder dur a terme un bon programa curt i va quedar en la vint-i-sisena posició.

Diumenge, segona prova infantil

Diumenge, ja en el programa llarg, Júlia Puiggalí va sorprendre tothom amb un molt bon programa llarg, i així va pujar de la vint-i-sisena a la dissetena posició final. Jade Plancke també va aconseguir pujar dues places i es va classificar finalment en la dinovena posició. Mònica Carratalà, en aquest cas, no va executar un bon programa llarg i va baixar fins a la catorzena posició.

Daniela Blanco va aconseguir mantenir la mateixa plaça que en el curt i va quedar finalment en una molt meritòria desena posició.

Rodríguez, subcampiona

Maria Rodríguez es va proclamar subcampiona d'Espanya i va tenir algun error en el programa lliure, però es va mantenir en aquesta posició, a menys d'1 punt de la campiona.

Marta Guinovart, que ens té acostumats a fer uns programes sempre molt nets, va cometre petits errors que la van situar a la setena plaça en el llarg, però amb la puntuació del seu bon programa curt va aconseguir finalment posicionar-se en una magnífica cinquena posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut