Pascual: “Hem perdut per petits detalls”

Pascual: “Hem perdut per petits detalls”

Xavi Pascual assegura que les errades en aquest tipus de partits es paguen molt cares i que els petits detalls han tornat a ser decisius Creus: “Hem demostrat que podem guanyar a l’OAKA i hem d’afrontar el partit de dijous amb totes les ganes”

Xavi Pascual feia aquesta lectura tot just al final de l’enfrontament: “Hem estat dins del partit, amb moltes opcions de poder guanyar-lo, però l’últim minut no ha pogut ser pitjor. Les errades que hem comès es paguen cares en aquest tipus de partits”. “Molta sort no hem tingut, però crec que hem perdut per petits detalls nostres. Jasikevicius, per exemple, ha estat a punt d’anotar un triple que ha tirat sense oposició, després hem perdut una pilota ingènua, i, tot i així, encara hem gaudit de l’última possessió”, ha afegit l’entrenador del Barça Regal.

El tècnic afirma que s’ha de girar full i centrar-se en el transcendental partit de dijous: “És un nou dibuix. Tindrem una mica més de pressió, ja que una derrota ens deixaria fora de la competició, però hem de ser optimistes. D’entrada, hem de començar millor el duel. Tenim 48 hores per recuperar-nos mentalment i físicament i fer un bon partit dijous”.

Creus, positiu

Joan Creus ha volgut ser positiu i per això ha volgut fer una lectura optimista de la derrota: “Tal com ha anat el partit semblava que era difícil guanyar-lo, però al tercer quart hem capgirat la situació i, quan faltaven 2,20 minuts per al final, el veia guanyat. Hem demostrat que podem guanyar a l’OAKA i hem d’afrontar el partit de dijous amb totes les ganes”. “Ells porten menys desgast físic que nosaltres. Els tres partits s’han decidit en els últims segons. Ells n’han guanyat dos però nosaltres, un. Per tant, en podem guanyar un altre. Hem de ser positius”, ha apuntat el secretari tècnic del bàsquet blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut