El Vive Targi Kielce polonès, rival del Barça Intersport a semifinals de la Champions d’handbol

El Vive Targi Kielce polonès, rival del Barça Intersport a semifinals de la Champions d’handbol

Els blaugranes disputaran el dissabte 1 de juny a Colònia, una de les dues semifinals de la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League

El Barça Intersport ja coneix el seu rival a les semifinals de Champions League. El Vive Targi Kielce, de Polònia, serà el penúltim obstacle dels homes de Pascual en el camí cap a la novena Copa d’Europa de la secció. El partit serà l’1 de juny a Colònia. L’altra ‘semi’ l’afrontaran el Kiel i l’Hamburg.

No és una ventafocs

Els polonesos no són dels equips més coneguts en el món de l’handbol europeu però fa anys que treballen per construir un equip potent i finalment han assolit el premi de la Final a Quatre.

A la temporada 2010/11, el FC Barcelona i el Vive Targi Kielce es van trobar a la primera fase de la Champions d’handbol. Hi va haver un triomf blaugrana a Polònia per 26 a 33 i un empat al Palau Blaugrana a 28, on els de Wenta ja van donar mostres del seu potencial.

Amb Wenta a la banqueta

El Vive Targi Kielce es presenta per primera vegada a la Final a Quatre després de superar el Metalurg a quarts de final. Un equip potent amb l’exjugador blaugrana Bogdan Wenta a la banqueta.

Malgrat ser un equip poc conegut a les grans cites europees, Kielce presenta un equip ple de jugadors amb talent. El lateral Jurecki, l’extrem croat Cupic, el pivot serbi Stojkovic i el porter Szmal són els homes més destacats del conjunt polonès.

Kielce només ha perdut un partit en aquesta edició de Champions, per un gol a l’anada de vuitens a Szeged, i amb una mitjana de poc més de 25 gols encaixats per partit és una de les defenses més fermes de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut