El Barça Alusport tanca la fase regular davant el mateix equip amb què jugarà a 1/4 del play-off

El Barça Alusport tanca la fase regular davant el mateix equip amb què jugarà a 1/4 del play-off

La baixa de Fernandao de darrera hora s’afegeix a les de Gabriel, Ari i Saad Martel, Tolrà, Joselito i Roger Serrano, els quatre del planter que els supliran El 19 de maig es tornaran a veure les cares a Tudela en el primer partit del play-off al títol

El FC Barcelona Alusport rep aquesta nit el Rios Renovables de Navarra en la que és la darrera jornada de la fase regular del campionat. L’atzar ha volgut que després del triomf dels blaugranes a Santa Coloma (2-4) els de Tudela s’hagin convertit en el vuitè equip de l’LNFS i, per tant, s’enfrontarà als de Carmona en la primera eliminatòria del play-off al títol de Lliga.

Això no serà fins al 19 de maig. Abans, però, toca el partit d’aquesta nit al Palau. Un matx una mica descafeïnat, ja que el FC Barcelona Alusport no podrà comptar amb quatre futbolistes de pes dins la seva plantilla. Ari Santos, que cada cop està més a prop de rebre l’alta mèdica; Gabriel, que va patir un fort cop al seu genoll esquerre en la final de consolació de la UEFA Futsal Cup; Saad, lesionat al turmell esquerre a les semifinals de Tbilissi, i, finalment, Fernandao, que té molèsties als isquiotibials i que, per precaució, s’ha preferit que deixi la llista de convocats.

El rival

El Rios ha estat la sorpresa més agradable d’aquesta LNFS amb constants retallades, impagaments i problemes de caire econòmic sobretot. Els de Tudela són un dels equips que més despesa econòmica han fet aquest passat estiu i han fet un equip amb cara i ulls que ha sabut respondre a les expectatives. Jugadors amb experiència com Nano Modrego, Rubi o el tanca David han fet de l’equip que entrena Pato un dels conjunts de moda. Ja es va guanyar el dret de ser a la Copa d’Espanya al febrer a Alcalá de Henares i ara, gràcies a la seva bona feina, seran als play-off per jugar contra el Barça, equip que ja van guanyar al final de la primera volta (5-4).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut