Eusebio: “El Lugo és una alegria per a la categoria”

Eusebio: “El Lugo és una alegria per a la categoria”

L’entrenador del Barça B ha elogiat el rival d’aquest dissabte al Mini (18 hores, Esport3), tot just ascendit a la Segona Divisió El filial no podrà comptar aquest dissabte amb Dongou, a causa d’un esquinç al genoll esquerre

Els socis i aficionats que vinguin aquest dissabte al Mini per assistir al partit entre el Barça B i el Lugo s’ho passaran d’allò més bé. I és que l’equip gallec aposta per un joc atractiu tot i ser un equip que acaba de pujar a la Divisió de Plata. Tant és així que es pot considerar com un dels equips revelació d’aquesta temporada.

“El Lugo és un bon equip al qual li agrada oferir un futbol de toc. És una alegria per a la categoria que l’any passat pugés de categoria i que ara puguem gaudir-lo”, ha declarat Eusebio aquest divendres. El Barça B ja va patir el bon joc dels gallecs en el partit de la primera volta, en què va haver de remuntar un gol inicial dels locals per guanyar el partit amb dues dianes d’Araujo, que va sortir des de la banqueta.

En aquests moments el filial està vivint un moment dolç, ja que ha encadenat quatre jornades sense perdre. “Després d’unes setmanes complicades hem aconseguit canviar una dinàmica negativa. És el moment en què els jugadors han d’estar com més centrats millor perquè en pot dependre el seu futur. Estem per competir i gaudir per arrodonir aquesta temporada”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Entrenament sense Dongou

El Barça B ha fet l’últim entrenament amb tots els jugadors disponibles abans de rebre aquest dissabte l’equip gallec. Dongou, amb un esquinç del genoll esquerre, no s’ha entrenat i serà baixa per a aquest partit. Per la seva banda, Agostinho Cá s’ha entrenat amb normalitat aquesta setmana i ha rebut l’alta mèdica. Oier Olazábal tampoc s’ha exercitat amb el ‘B’ perquè ho ha fet amb el primer equip.

“Dongou té molèsties i descansarà aquest partit. Muniesa té bones sensacions, s’ha entrenat amb el grup i valorarem com està aquest dissabte”, ha explicat el de La Seca.

Lobato es retroba

Després de més de dos mesos lesionat Lobato va participar l’últim quart d’hora a Santander i va aconseguir el gol de la victòria per al seu equip. “Lobato va ser molt important a Santander. A més del gol va aportar la seva qualitat i desequilibri a tres quarts de camp. Ha fet una gran temporada i mereix acabar-la i gaudir-la”, ha conclòs l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut