L'Aleví B, campió de Lliga

Ha superat el Cornellà per 3-6 en el partit que els ha proclamat campions de Lliga 2012/2013

L'Aleví B del Barça ha aconseguit aquest dimarts a Cornellà el títol de Lliga de la Primera Divisió Aleví després de superar l'equip local, que era el segon classificat de la competició, per 3-6. Els nois de Jordi Font han començat molt forts i al primer quart ja han marcat terreny amb un 0-2. Al segon període els blaugranes han fet el 0-3, resultat amb què s'ha arribat al descans.

Al segon temps, els alevins del Barça han seguit dominant el partit i també ha hagut d'intervenir el porter Pau Ruiz, que ha fet diverses aturades de mèrit. El 3-6 final ha fet campions els blaugranes, que comptaven amb 4 punts d'avantatge sobre el Cornellà abans de començar el partit, i després de la victòria, i a falta de dos partits per acabar la Lliga, en tenen 79, 7 més que els del Baix Llobregat.

Aquesta ha estat la tercera Lliga del futbol formatiu en pocs dies. I és que el cap de setmana passat l'Aleví C i el Femení Juvenil-Cadet van guanyar les seves respectives Lligues.